Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani_kp
addikt
válasz Devid_81 #22908 üzenetére
Én munkaidőm nem hasznákhatok telefont, illetve akkor is munkársakkal beszélgetek, akik hasonló beállítottságúak mint én. Szóval csak meló előtt és után tudok felnézni.
Ráadásul múlthét óta másodállásom is van...hátha így kicsit könnyebb lesz 1-ről a 2-re lépni...
#22910 dipeti: ez a gyorsulás mikortól várható?
[ Szerkesztve ]
https://ingatlan.com/33821564
-
Digger
senior tag
válasz Devid_81 #22896 üzenetére
Sacc/kb! Úgy harminc éve lett a 6. kerület. Azóta jár a 20-as busz oda. De ha jól tudom akkoriban lett Mezőmegyerből az 5. kerület és az indok ugyanaz! A megyeszékhely nem lehet egy kis lélekszámú város. Nosza csapjuk őket Csabához!
Aztán azt tudjátok-e, hol található Békésföldvár? Merthogy volt ilyen nevű kisközség valamikor!
-
MorphBCS
tag
válasz Devid_81 #22870 üzenetére
Én spec kb 3-6 havonta ha hozzászólok valamihez akkor sokat mondok, pedig sztem majd' 4 éve olvasom napi 3-4 alkalommal ami itt folyik
Most is hazafele a busszal a 6. éjszakásból az első dolgom az volt hogy meglessem mi történt.Csabáról meg annyit hogy életképtelen. Én majdnem 20 évet éltem ott, de inkább berendezkedtem Tatára, mert mellette Oroszlányban a GE-nél ugyanazért a gyármelóért bő másfélszer annyit fizetnek + kafetériát, mint otthon.
Hazanézek a rokonokhoz néha, ami még jobban ritkulni fog, mert októberben születik a fiam, picivel meg nem rohangálunk ekkora távokat...[ Szerkesztve ]
(((((( Szűcs Mátyás | +36-20/516-43-99 | Keress, ha van valami ! Régi: 78+/0- Újat meg látod! ))))))
-
tááo
aktív tag
-
LógaGéza
veterán
válasz Devid_81 #22872 üzenetére
Én ittvagyok - bár engem nem említettél -, de csak read-only módban nagyrészt Lehet többiek is így vannak vele.
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
tááo
aktív tag
válasz Devid_81 #22822 üzenetére
Nem Dávid nem a kártyák rosszak. Mivel nem adtad el nekem jó áron az alaplapot, procit, ramokat így - mintegy - kilökődésnek lehetünk tanúi. Megoldás: szabadulj meg ezektől mihamarabb budget áron - lehetőleg felém - s meglásd elmúlik az átok.
Várok egy jó ajánlatot.
Pacák: ma délelőtt beengedte az asszonyt az oldal, így meg tudta nézni amit akart. Szabad az este. Bontok is egy tálca sört.
"Ha faragsz még egy ilyen rímet, fogad funkcióját átveszi az ínyed" (L'art pour l'art)
-
SipiBcs
őstag
válasz Devid_81 #22829 üzenetére
Ezt beszéljük újra, ha már a driverek és miegymás nem működnek és már véresre tépted a körmöd! Na meg a kurvának is kurva lesz az anyja!
Sok sikert az SLI-hez!
Mielőtt kötözködésnek vennéd: a CrossFire is ugyanez!
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
SipiBcs
őstag
válasz Devid_81 #22802 üzenetére
Ebből látszik, hogy nincs fa az erkélyed, ablakod előtt. Nálam szerencsére van. Szép is, jó is, csak nem tudok reggel fél 5-től nyitott erkélyajtó mellett aludni, mert a kis köcsögök felébresztenek!
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
-
tááo
aktív tag
válasz Devid_81 #22762 üzenetére
Nem csodálkoznék ha kint magyar orvos kezelne, elég sokan vannak kint. Van olyan is aki negyedévente szabit vesz ki itthon, ki megy két hétre (elvállal mindent, operál, ügyel stb.) megkeresi két-három havi bérét utána itthon folytatja tovább.
Na mindenesetre jobbulást kívánok. Hátha kint megtudnak szabadítani attól amitől itt nem tudtak. (nem a pénzedre gondolok.)[ Szerkesztve ]
"Ha faragsz még egy ilyen rímet, fogad funkcióját átveszi az ínyed" (L'art pour l'art)
-
Tybee21
senior tag
válasz Devid_81 #22548 üzenetére
Tudom, hogy rá sem szoktál nézni, éppen ezért itt egy kis program ajánló!
A pénzért az ember bármire képes, még akár dolgozni is!!! <<<<<<<<<|>>>>>>>>> " - Félig vegetáriánus vagyok. Sohasem eszem húst, miközben alszok! " =)
-
-
mezis
félisten
válasz Devid_81 #22501 üzenetére
És ha át szeretnéd méretezni az igényednek megfelelőre, akkor itt egy kellemes hangzású program hozzá !
mezis
-
-
Tybee21
senior tag
válasz Devid_81 #22473 üzenetére
Igen, közben megnéztem egy összehasonlító oldal szerint az E5400 éppen annyi pontot kap, mint az én athlon x2 250-em, szóval, ha valami hasonlót hoz, mint az enyém, akkor az tökéletesen fogja szolgálni az öreget...
A pénzért az ember bármire képes, még akár dolgozni is!!! <<<<<<<<<|>>>>>>>>> " - Félig vegetáriánus vagyok. Sohasem eszem húst, miközben alszok! " =)
-
Digger
senior tag
válasz Devid_81 #22433 üzenetére
Volt egy öreg szemészprofesszor sakkbarátom, akinek mondása volt, hogy az a jó, ha a menyecske seggén el lehet nyomni a bolhát! Ez itt igen formás és mutatós, meg kívánatos, de ezen csak igen nagy taslival lehetne megijeszteni egy bolhát! Utána meg gyönyörködni a transzverzális és longitudinális rezgések harmóniájában!
Tanultatok fizikát? -
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s