Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bronzos ATX 3.1 tápok a be quiet! névjegyével
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani_kp
addikt
válasz
Devid_81 #22908 üzenetére
Én munkaidőm nem hasznákhatok telefont, illetve akkor is munkársakkal beszélgetek, akik hasonló beállítottságúak mint én. Szóval csak meló előtt és után tudok felnézni.
Ráadásul múlthét óta másodállásom is van...hátha így kicsit könnyebb lesz 1-ről a 2-re lépni...
#22910 dipeti: ez a gyorsulás mikortól várható?
-
Digger
senior tag
válasz
Devid_81 #22896 üzenetére
Sacc/kb! Úgy harminc éve lett a 6. kerület. Azóta jár a 20-as busz oda. De ha jól tudom akkoriban lett Mezőmegyerből az 5. kerület és az indok ugyanaz! A megyeszékhely nem lehet egy kis lélekszámú város. Nosza csapjuk őket Csabához!
Aztán azt tudjátok-e, hol található Békésföldvár? Merthogy volt ilyen nevű kisközség valamikor!
-
MorphBCS
tag
válasz
Devid_81 #22870 üzenetére
Én spec kb 3-6 havonta ha hozzászólok valamihez akkor sokat mondok, pedig sztem majd' 4 éve olvasom napi 3-4 alkalommal ami itt folyik
Most is hazafele a busszal a 6. éjszakásból az első dolgom az volt hogy meglessem mi történt.Csabáról meg annyit hogy életképtelen. Én majdnem 20 évet éltem ott, de inkább berendezkedtem Tatára, mert mellette Oroszlányban a GE-nél ugyanazért a gyármelóért bő másfélszer annyit fizetnek + kafetériát, mint otthon.
Hazanézek a rokonokhoz néha, ami még jobban ritkulni fog, mert októberben születik a fiam, picivel meg nem rohangálunk ekkora távokat... -
tááo
aktív tag
válasz
Devid_81 #22822 üzenetére
Nem Dávid nem a kártyák rosszak.
Mivel nem adtad el nekem jó áron az alaplapot, procit, ramokat így - mintegy - kilökődésnek lehetünk tanúi.
Megoldás: szabadulj meg ezektől mihamarabb budget áron - lehetőleg felém - s meglásd elmúlik az átok.
Várok egy jó ajánlatot.
Pacák: ma délelőtt beengedte az asszonyt az oldal, így meg tudta nézni amit akart. Szabad az este. Bontok is egy tálca sört.
-
tááo
aktív tag
válasz
Devid_81 #22762 üzenetére
Nem csodálkoznék ha kint magyar orvos kezelne, elég sokan vannak kint. Van olyan is aki negyedévente szabit vesz ki itthon, ki megy két hétre (elvállal mindent, operál, ügyel stb.) megkeresi két-három havi bérét utána itthon folytatja tovább.
Na mindenesetre jobbulást kívánok. Hátha kint megtudnak szabadítani attól amitől itt nem tudtak.(nem a pénzedre gondolok.)
-
Tybee21
senior tag
válasz
Devid_81 #22548 üzenetére
Tudom, hogy rá sem szoktál nézni, éppen ezért itt egy kis program ajánló!
-
mezis
félisten
válasz
Devid_81 #22501 üzenetére
És ha át szeretnéd méretezni az igényednek megfelelőre, akkor itt egy kellemes hangzású program hozzá !
-
Digger
senior tag
válasz
Devid_81 #22433 üzenetére
Volt egy öreg szemészprofesszor sakkbarátom, akinek mondása volt, hogy az a jó, ha a menyecske seggén el lehet nyomni a bolhát! Ez itt igen formás és mutatós, meg kívánatos, de ezen csak igen nagy taslival lehetne megijeszteni egy bolhát! Utána meg gyönyörködni a transzverzális és longitudinális rezgések harmóniájában!
Tanultatok fizikát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest