Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kaoru

senior tag

újra segítséget szeretnék kérni. az új videókártyám is haldoklik, de még nem oylan vészes a helyzet, mint az előzőnél.

Kb féléve van meg a kártya, és kb 2 hete kezdett el rendetlenkedni, h le-lefagyogat játék közben (kép megáll, hang megy tovább pár percig), s ezek a lefagyások játék közben egyre sűrűbbek. A játék: cs:source, amiben pedig már az intronál lefagyott: nightwatch. Ami a legvicesebb pontifexben amint bekapcsoltam a reflectiont, egyből kimukkant a gép tőle.

Szerintem vmi nyírja a gépben a videókártyát, nem hinném, h pont 2 rosszat fogtam volna ki (sapphire x800xl volt az első, most asus 6800gt). A videókártya nem volt egy percet sem húzva, hűtés csere volt 1 kicsit izmosabbra (zalman). Amit tudok mondani, h alaplap chaintech nf4 zenith value edition (bios még nem volt frissítve floppy meghajtó híjján), 2x512 hynix ram (időzítésekkel sem szórakoztam), amd64 3200+ nem húzva, és 2 maxtor vinyó (80+160gb).

A jelenlegi hőmérséklet: alaplap29°C, CPU 35°C, GPU 47°C, gpu környezet 43°C. Intenzív használatközben alaplap és procinál +5-7°, videókártyánál +10-12°. A ház hűtéséről 2x12cmes ventilátor elől és hátul, illetve egy 8cmes oldalról gondoskodik.

Táp pedig egy Hyper Power Type-R 480W.
    Egyszer sikerült visszalépnem játékba fagyás után sé ez a kép fogadott:
    [link]

Akinek van ötlete, h mi nyírhatja ki a vidkarit, várom.

Új hozzászólás Aktív témák