- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- AI a játékokban és azon túl
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Akciókamerák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gicz
addikt
válasz anjani182 #35 üzenetére
Sajnos neked fogalmad sincs milyen a kalibrált kép. Attól hogy a linkelt képemen a samun többet látsz, az nem "jó" mert nem az a helyes, a rendező nem úgy képzelte el.
nem baj, neked gyártják olcsón az lcd-t hogy megvedd jó dragan, aztan felnyomd az interpolációt maxra, meg a dinamikus kontrasztot megvan a célközönsége. Szerencsere samu oled fejlesztésre költ végre, es elhagyják a hulladék lcd-ket.
[ Szerkesztve ]
-
anjani182
őstag
Hehe, de vicces vagy pont Q60-at cseréltem QN800-ra Te aztán tudod...de amúgy szerintem nem tudod mit beszélsz!
Életedbe nem láttál még úgy látom ilyen TV-t, a te általad belinkelt fotó nem "valós" összehasonlítás, láthatóan nincs maximumra állítva a localdimming. De amúgy meg a bal oldali képen egy részlet nem jön ki, szóval ha látni is szeretnél valamit "normális" fényerővel rendelkező TV-t vegyél
Értelmetlen dolgokról beszélsz, és önmagad akarod igazolni, hogy jó TV-d van, ezt látom sajnos...
A "közelébe nincs" az milyen mérőszám vagy öszehasonlítás?!
Lényeg a lényeg, sz*r TV-m van drágán
[ Szerkesztve ]
Forever and ever, let's make this last forever.
-
Gicz
addikt
nyilván olyan jelenetet választok amin látszik BTW, én sok sci-fit nézek sok sötét, űrben játszódó jelenettel, szóval nekem kb a 30% legalább ilyen, nem 1%.
2022-es modellévben c2 g2-nél egyáltalán nincs black crush, főleg kalibrálva. S95B nél sincs.
Már az nem fér a fejembe, hogy 800k-t adni bármilyen lcd-ért. főleg aminek IPS szerű a natív kontrasztja. Cserébe 8K, szóval ha egy méterről nézed, a 77"-t még látszik is a 8K, ja, meg 3 centis blooming pacák.[ Szerkesztve ]
-
Gicz
addikt
válasz anjani182 #31 üzenetére
Aha, 1344 local dimming zóna, az összes teszt kiemeli h rengeteg a blooming plusz a panel natív kontrasztja 1600:1 , mint egy jobb laptop kijelző. Egy Q60-as sima Qled samsung local dimming nélkül is 7000:1 kontrasztot tud. Ilyen van egy barátomnak, világít a fekete..
Az egyetlen amiben jobb az a fényerő, szóval ha valaki szeret úgy tv-zni hogy rásüt a nap a tv-re, akkor mindenképpen hasznos.QN95-tel összehasonlítva oled:
Kösz de már csak a blooming miatt sem. A fekete meg gyakorlatilag nem létezik a képen. Max ha 21:9 arányú a film akkor a két fekete sáv lesz fekete.
Ha szerencséd van pont lolcal dimming zóna határára esik a 21:9 kép széle és akkor ott sem lesz annyira bloomingos körben[ Szerkesztve ]
-
-
anjani182
őstag
A Samsung.hu tele van akciókkal, én pl. év elején összefogtam még 2 emberrel így volt a legjobb ár, plusz élt egy -15% kupon is, a 75QN800B-t 810.000 Ft-ba vettem.
Gondolkoztam Oleden, talán 1.1M lett volna a legolcsóbb LG, de a fényerő miatt letettem róla, plusz szerintem a Samsung többet tud. És akkor is +300e és ez a Samsung csúcs TV-je, ez után már csak a 900 van. Szerintem a fekete nagyon jó, hiszen több ezer zónás a miniLED, egyedül a blooming ami elkerülhetetlen...
[ Szerkesztve ]
Forever and ever, let's make this last forever.
-
törölt tag
-
zetor2000
őstag
válasz #72042496 #21 üzenetére
Egyelőre egy vatta új tv-t kéne megvenni, az a nem mindegy, hogy honnan és mennyiért
A gariztatás meg olyan, hogy először ne menjen tönkre, ha meg mégis, akkor... de az egyelőre másik sztori.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
zetor2000
őstag
válasz Pro Koryak #19 üzenetére
Szerintem lesz olyan "szlovák" webshop, ahol olcsóbban megveheted, magyar raktárból történő kiszállítással.
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
Pro Koryak
addikt
Mindenki nyugodjon le a pic...! Itthon ez, már ha elérhető lesz, olyan 2,5misi körül talán megvehető lesz.
-
powerup2
addikt
Ces alatt volt kalibrálás és ott kiderült és nem hasra ütés volt az adat amit irtam
TV: 77" LG C1 Erősítő: Arcam AVR10 Hangfalak: Revel Performa3 F208 , Revel Performa3 C208, Focal Aria 900SR , Focal Aria 906 , Sub: 2x Rel HT1510 Predator Lejátszó: Zidoo Z9X PRO, Panasonic DP-UB9000 Kábelek: Kácsa Norstone Oehlbach NF 214 Isotek Tápszűrő és elosztó: Isotek EVO3 Aquaris
-
Bossp
addikt
-
Bossp
addikt
válasz ForRedGlory #5 üzenetére
Én meg azt nem értem miért nem tudtok olvasni Azt irta hogy az az ajánlott fogyasztói ár. És átváltotta forintra . Nem azt hogy mennyi lesz itthon. Nincs Magyar msrp...
"1 lehetsz vagy 0 vagy élő vagy hulla!"
-
ATi GAMES
tag
Az árazás nem meglepő, VA panelesek sem sokkal olcsóbbak. Mondjuk ez itthon simán 2 milla lesz, ha nem több, mire rápakolnak mindent (áfa, vám stb).
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCPOOVQF1ff2oAL3strJ_5Uw
-
powerup2
addikt
2100 nitet vidid módban tudja amibe normális ember nem használja. Ha kalibrálják a tv-ét akkor 1300-1500 között lesz de inkább 1300-hoz lesz közel. Ennek a magas nitnek akkor lesz előnye ha valamit 1000 nitre mastereltek akkor az eotf görbe szép lesz.
[ Szerkesztve ]
TV: 77" LG C1 Erősítő: Arcam AVR10 Hangfalak: Revel Performa3 F208 , Revel Performa3 C208, Focal Aria 900SR , Focal Aria 906 , Sub: 2x Rel HT1510 Predator Lejátszó: Zidoo Z9X PRO, Panasonic DP-UB9000 Kábelek: Kácsa Norstone Oehlbach NF 214 Isotek Tápszűrő és elosztó: Isotek EVO3 Aquaris
-
veterán
Csak elsőre tűnik drágának, mert az Lg is hasonló árban van.
duree54
-
HThomas
őstag
Nemtom, arra gondolok, hogy tavaly volt 500 körül 75"-os Samu 120Hz + HDR-rel (gondolom ez inkább középkategória, annyira nem vagyok képben).. na mindegy, szóval mondjuk nekem ahhoz képest még 100-200-at megérne pluszban az OLED, többet nem. Inflációval kalkulálva mondjuk 1M alatt, pár éven belül. Gondolom ez nem lesz még reális...
-
anulu
félisten
válasz ForRedGlory #5 üzenetére
főleg úgy, hogy USA-ban a messze nem egységes VAT miatt mindenhol nettó árat írnak, Magyarországon (ill Európában) bruttót szokás, országon belül mindenhol adott termékre adott ÁFA kulcs vonatkozik.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
univerzita
addikt
A 77- ből is lesz olcsób változat . One conect box nélkül , gyengéb hang és fényerő. Az lehet hogy 4000 alat lesz.
-
ForRedGlory
félisten
-
törölt tag
Attól függ, mit értünk "jobbféle VA-s" alatt. A 75QN95B nyitóára 4300 dollár volt tavaly, gyakorlatilag ez az árszint. (Idén pedig valószínű, hogy megint drágulnak a tévék.)
[ Szerkesztve ]
-
HThomas
őstag
Kíváncsi vagyok mikorra esik be az ára arra a szintre, mint amennyi most egy hasonló méretű, jobbféle VA-s TV.
-
anulu
félisten
+ÁFA, ezt azért tegyük hozzá.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB