Beárazták a Samsung óriás QD-OLED tévéjét

Kiderült, hogy mennyit kérnek majd el a jelenlegi legnagyobb kvantumpontos OLED televízióért, az S95C jelzésű modellért.

A Samsung az idei CES kiállításon mutatta be a nagyközönség előtt a legnagyobb tudású, illetve méretű OLED televízióját. Ez a Samsung S95C 77 hüvelykes változata, amelybe a Samsung Display által fejlesztett és gyártott kvantumpontos OLED panel került.


[+]

A 4K felbontású készülék kiemelkedő fényerővel büszkélkedhet, hiszen fénysűrűsége állítólag meghaladja a 2100 cd/m²-t. Természetesen támogatja a HDR anyagok visszaadását, és amit láttunk, annak alapján a képmegjelenítés minősége remek. Megkapta a vállalat saját, Tizen-alapú smart rendszerét, és az átlagosnál erőteljesebb, 2.2.2 csatornás integrált hangrendszerrel rendelkezik.

A Samsung USA honlapján egy időre megjelent az ajánlott fogyasztói ár is, azonban a termékoldalt mostanra megszüntették. Mindenesetre a szemfüles érdeklődők észrevehették, hogy 4500 dollár, azaz mintegy 1 650 000 forint lesz a hatalmas készülék ajánlott fogyasztói ára.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés