- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- Milyen széket vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- SSD kibeszélő
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Androidos tablet topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Aktív témák
-
Воланд
titán
Valóban nincs ilyen topik, de idéznék a Mennyit adnál ezért a gépért/alkatrészért? topik 1. hsz-éből:
"Más esetben, pl. TV, fényképezőgép, konzol érdemes inkább a termék topikjában érdeklődni, ott előbb fognak tudni segíteni."
és
"Az árazás szubjektív. Hardveraprós árak szerint dolgozunk általában..."
Szóval itt csak annyi lenne a probléma, hogy nincs mihez viszonyítani, vaktában lövöldözne mindenki, hogy mi mennyit ér, míg a számítógépes hardverek, vagy a mobiltelefonok esetén ott a Hardverapró, ami azért ad egy átlagot, hogy melyik termék mennyit ér a használt piacon. De majd a moderátorok eldöntik, hogy mi legyen a topik sorsa.
Az én tanácsom az, hogy keress rá az általad eladásra kínált termékekre különböző apróhirdetéses oldalakon, hátha lesz találat.
-
Freespace
tag
Sziasztok,
Ha jól láttam nincs ebben a témában ilyen topik, legalábbis a kereső nem dobott ki.
Szóval, ami érdekelne hogy mennyit érhet a következő összeállítás?
TV: [link]
Házimozi: [link]
Álvány: [link]Amit tudni kell róla, hogy mindenen van egy kis esztétikai hiba. TV előlapján van pár karc, ami még szállítás közbe keletkezett, de nem veszélyes szerintem, A házimozi hangfalain 1-2 mm-es szakadás, 2-3 helyen, az állvány meg jó állapotú, egyedül a sarkán van egy kis hiba, de nem feltűnő.
A TV amugy a 82cm-es változat.Ennek tudatában én 65k környékére saccolom.
Előre is köszi!
Aktív témák
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- Milyen széket vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Spórolós topik
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- BestBuy ruhás topik
- Projektor topic
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest