- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen széket vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
válasz hszilard666 #81587 üzenetére
"Csússz meg"
Ja, köpcisek is? ROFL
Még jó hogy ne sírva megy anyucihoz Nálnuk azért ilyen nincs. Mondjuk nagy balhék nem voltak még, de szerintem mindenki letojná, hogy igazgató. Beszólt, lekevert neki egyet és kész. Le van tudva. Ha nem tetszik neki, kaphat mégegyet, hátha jobban tetszik
De mondom, nem volt még ilyen. Csak hülyeségből, de az meg evidens, hogy nem beköpcizős. -
norbert1998
nagyúr
válasz DR|FTK|NG #81581 üzenetére
Nem tudom, lehet.
Egyébként írtam többször is, hogy a fele. Nem mind. Csak a felemacsk: Tudom. De nem egészségességes.
Szilárd: Az még csak hagyján. Inkább legyen nyámnyila, mint a másik véglet. A megmondó jani-vérpistike. Mikor fele akkora mint te vagy, a diákigazolványoddal egyidős és ossza az észt
Mi időnkben hozzá se mertünk szólni a anagyobbakhoz, nemhogy visszaszólni nekik.
Erről JÓÓÓ részletesen olvashatsz ha visszakeresel a kommentjeim közt régebbről itt.(#81584) DR|FTK|NG Hát, akkor ne beszélj a projectről, te tudod
Nem a pávákra gondolok. Azokat csak simán addig kéne ütni, míg nem kékül a másik oldaluk.
Az ilyen nyápic anyucipicifiaira, akik tényleg májnkárfton nevelkedtek. Elég sok van nálunk, bár lehet csak azért feltűnő, mert a lány:fiu arány 6-700/20(húsz!). De komolyan, azt hiszem, folyton hogy nyílt nap van és hetedikesek (mert az ötödikesek nem jönnek nyílt napra). Mikor megszólal mellettem a lépcsőn a haverjának, azt hiszem valami vékony pici csaj bakker, olyan hangja vanfürgefarkukolléga:
Lányok között is vannak azért még normálisak, elég sokan vannak azért, csak jó helyen kell keresni. Csak kicsit jóval nehezebb kezdeni velük, mint az általad említett (ribi)-kkel.
A másik nemes tapasztalataiddal is egyetértek. Nem is tudok eljutni számoláskor a második kezemig, ha megszámolom ki az az ismerőseim közül, akinek nem törik le a körme, mert ki kell vinni a szemetet (mondjuk azt pont utálom én is ) és abba kell hagyni a lolozást. Fűnyírás? Faternak kültéri munkában segítés? Ugyanmár Ja, éspedig szakközépbe járok, ahol azért illene majdnem mindenkinek ilyennek lennie. -
norbert1998
nagyúr
válasz hszilard666 #81579 üzenetére
Nem azt mondom hogy suliból csajozz... Hanem hogy a mostani "fiuk" nagyobb lányok, mint a lanyok
Nyamnyila anyamasszonykatonai... Adnal neki egy lapátot hogy na akkor rakja meg azt a betonkeverot, egy–két adag után meghalna. Hat mi ez pasztmek? Majnkrafton nevelkedett puhapocsok, bakker..... És ezek fognak minket eltartani nyugdíjas korban -
norbert1998
nagyúr
válasz hszilard666 #81572 üzenetére
Elhiszem. De ha megnézed milyenek a mostani 9,-esek azért eléggé le lehet hidalni. Ugye vannak a jó csajok, a dugnivalok, a suliban. Na a felénél még azok is tokosebbe , férfiasabbak pasztmek. Olyan nyamnyila kis anyamasszonykatonai ezek hogy hihetetlen...
Én 11.-es vagyok. -
norbert1998
nagyúr
válasz hszilard666 #81564 üzenetére
Lel, hat fiatalabb vagyol mint én
Pedig nem tűnsz olyan fiatalnak, azzal a szakáll szerkezettel -
norbert1998
nagyúr
válasz Jakuskacsa #81560 üzenetére
Hát jó, de akkor ne lementsd hanem küldd el, had lássuk mán
szilárd: Milyen 18-at? Ne mondd mán, hogy olyan fiatal vagy!
-
norbert1998
nagyúr
válasz Jakuskacsa #81555 üzenetére
Minek letölteni a képet? Rákatt jobb egérrel és lesz valami cím másolása, Chrome-ban "Képcím másolása" a neve. Belépsz a fórumra, kiválasztod a kommentnél, hogy kép és nyomsz egy konrtol v-t. Ennyi lényegében az egész. Én mindig ezt csinálom. Nem kell lementeni meg feltölteni.
-
norbert1998
nagyúr
Megjött a lámpa végre
Kérdeztem az eladót, belefér-e a 21mm-es adapteres aksi a 19mm-es 18650 helyére. Mondja persze, persze, ha még lenne kérdésem, írjak nyugodtan. Megjött, hát nem fér bele. Sajnos ez csak rendes 18650-el fog rendesen működni.Kérdés:
Valakinek nem lenne 2 db (vagy egy (rossz) laptop aksi meg esetleg egy töltő 18650-hez eladó? -
norbert1998
nagyúr
Ha nem tévedek, mindenki ízlésére jutott egy.
-
norbert1998
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
válasz stratova #81406 üzenetére
De hiszen ez annal a három birkának a paradicsoma!
Megvolt a gyertyacsere. A két buborekolos lazán kijött. De a két másik elég ijesztő hangokat produkált. Természetesen az összes gyertya szar volt már. Denso-t tettünk bele most. A cserével meg egy 125 ml-es Spurival a vásárlás, csere, borravaló volt 18 k, és végig néztük mit csinál a szerelő. Való igaz, ismerős.
Mondjuk behajtásnál SEM használt nyomaték kulcsot.Tele volt hibával a szoftver, valószínűleg a lecsúszott rés olaj cső miatt. Azt törölte.
Melegen még mindig nehezen indul 1-2 óra állás után, gozunk sincs mi baja.
És kicsit talán mintha erősebb lenne.
Egyébként hogy a csövet feltettük már nem is rángatott hidegen sem alapjáraton sem.
-
norbert1998
nagyúr
Nem érem el még mindig a HR-es "kolleginat"
-
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #81342 üzenetére
Így van. De ez sosem volt kérdés
Ma majdnem belementek a hátsómba ma!
Állok a pirosnál, faszi a négysávos közepén keresztbefordulva állt meg. Városban. Még a szar is megállt bennem, ahogy hallottam a márkás TESCO value gumikkal szánkózni a száraz úton és a tükörből láttam jönni![ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #81321 üzenetére
Hé. A fincsibe férfi vagy női létéről nem is volt kérdés addig, míg keresztapam el nem kezdte. Azt is csak azért mert fél elveszíteni egyetlen első kereszt lányát
-
norbert1998
nagyúr
Mi ez a virág bolti téma?
Kurva jó. Idióta hr-ese.decemberben felhívtam, hogy menjek gyakorlatra, fasza cég, van minimális fizu is. Felírt hogy jelentkeztem. Most hívja haver, ő is volt tavaly így minket ismer, ő fel van írva, én nem és nincs több hely. Mondom miafasz?!
-
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #81264 üzenetére
Vaaaat?
-
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #81257 üzenetére
Azért... Nem mondhatod, hogy nem illett hozzad
-
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #81212 üzenetére
Persze, hogy érdekel!
De nem nagyon járok SzögedenTunying: A lég vége egyébként (vagyis, valahol ez és 5.2 közt van a lég vége. 5.2 az 10mp után throttlingolt, elég durván. Mert KURVASOK fesz kellett az 5.2-nek már. )
Ééés igen, a throttling az a 100 fokos throttling volt, merthogy 10mp volt neki 100 fokra menni. CB-től. IBT-től szerintem 1 mp sem lett volna. De szerintem inkább csak instant kékhalál.
Nyomok 5.1-en még egy CB11.5-öt is.[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
Új szintre emelem a tuningom!
-
norbert1998
nagyúr
Keresztapám:
-
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #81205 üzenetére
A cuccok az egy dolog. A lényeg az, hogy a hd hang csak hdmi-n tud átmenni. Semmi máson. A többi bicsak butitott alap formátumok.
Tény, hogy a magyar ember 90%-nak az is bőven sok, de az már más tésztaCsinálok mindjárt tesztet én is.
-
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #81202 üzenetére
Lili. Igen.
Van még egy baj. Nincs médialejátszó, tv-bol megy minden. Onnan meg csak a kétféle SONY panasonic digitális interfesz jön ki. Azok meg csak egyszerű DD és DTS hangokat tudnak, maximum 8 csatornában. De inkább 6-ban. És amíg nincs normális magyar szinkron, addig (a nappaliban legalábbis) biztos nem lesz média játszó.
-
norbert1998
nagyúr
válasz hackeeeee #81190 üzenetére
Miénk belseje so far so good. A vezető bizti öve szórakozik mostanában. Viszonylag nehezen megy vissza. Nem számottevő, de észrevehető.
Való igaz, nem faberakás, bőr belső (előbbi majd a mondiban lészen )
ZöldUfó: Az is jól néz ki
Igazából nekem csak az ezredforduló +-pár év dizájnja nem tetszik. De az nagyon.Kistehén: (Még egyelőre az Eagle eyes megy (Shass ), de majd meglesem mi az a muzsika) A Paddy and the Rats-ről hallottál-é már? Ír kocsmarock. Szerű. Van 1-2 jó számuk
-
norbert1998
nagyúr
válasz hackeeeee #81187 üzenetére
Nincs is ezzel semmi gond. Bőven jó.
A francia gondozás is hülyeség. Mindenki szidja. Mióta megvan 8 éve, 40 l kilométerrel, azóta belement meg 130k,2005-os dci thalia. Bal kormány gömbfej. Két hátsó kerékcsapágy. Most majd valószínűleg egy injektor. Ezek eddig mind gyariak voltak. Ennyi volt az összes javítás. Illetve a kötelező :szűrők, olaj.
Ja, meg az ablakemelő motort eltörte a jeges ablak erőltetése. Mi hibánk.A többi hiba mind az injektor volt, ami most már csere érett.
Ja meg a sebesség jeladó.
Gyári turbó, gyári magasnyomású szivattyú, gyári injektorok. Elvileg ezek 100k-alig mennek el. Ebben 172k van.
Ja meg néha nem szól a duda
Szóval nincs ezekkel annyi gond.
Ja meg a bemenő légnyomás mérő.Összes ráfordított pénz több volt, mert a gondot nem találták
És 200Nm 4.5-5.5 literrel.
-
norbert1998
nagyúr
válasz hackeeeee #81179 üzenetére
Persze, mert nagy, és nem kombi. De a SUV attól még sehova sem lesz ideális, mert veszik.
Vegye mindenki ezt:
Egyszerűen kurvajól néz ki!
Mondjuk ez sem kutya:
Az új Laguna, körülbelül. Mert úgy tudom, azt leállították. Mindenesetre, a tCe motort kerülje mindenki, ahogy tudja, viszont a dCi az korrekt -
norbert1998
nagyúr
válasz MiklosSaS #81169 üzenetére
Nem megy már 4.6-ot
Nem clockol fel valamiért 4.5 fölé, hiába van adva neki lehetőség mind szorzó, mind fesz terén. FSB-vel tudok állítani, de nah. Az tudod milyen. Sőt, te tudod a legjobban.
De ha nagyon szeretnéd, egy SkypeOC vol2-t elintézhetünk :'DDDCsak jelezd valahogy
Olvasom a Witcher könyveket. Most tartok a Sword of Destiny végén (ki gondolta volna ) és az a helyzet, hogy az utolsó előtti részt idén, az utolsót pedig jövőre fordítják le angolra.
Magyarról meg nem is tudok, bár nem mintha érdekelne, de az eddigi részek előbb voltak magyarok, mint angolok. -
norbert1998
nagyúr
válasz Habugi #81144 üzenetére
Lényegében. De megoldódott úgy, hogy csak 1 óra kempelés volt, meg egy óra alibizás a konditeremben. Az végülis jól jött az izomlázra... Mindenesetre már egy 10 perce itthon vagyok
Mostmár csak igazolatlan napok vannak. Kemény 3 db évente. Egy igazolatlan óráért is elmegy már egy nap. Egy napom már amúgy is elment, mikor a dokinál voltam. Elfelejtettem igazolást kérni
(#81150) Whysperer Tényleg rossz akkor a monitorom! Nálam is zöldnek tűnik.
Keresztesapám: Ugye azért tudja, hogy csak maga meg valamit a macska röfög románul a totyikban, esetleg még 1-2 plusz, ezt titkoló tag?
Rájöttem: Cseszhetem a hangfalaim meg az erősítőm, túl kicsi a szobám, hogy szépen szóljon nagyobb hangerőn is
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
Reggelt.
A semmittevés miatt kell 4 órával később hazaér nem, mert nem bírnak megszervezni egy kurva óra átrakását -
norbert1998
nagyúr
válasz hszilard666 #81101 üzenetére
Az nem jó
Külön hangfelvevő és utána a sávok osszedolgozasa nem játszik? -
norbert1998
nagyúr
válasz hszilard666 #81098 üzenetére
Mi az összes?
Nokérem. BL2 1-2 óra gama, max gpu hőfok 1100MHz-en 67 fok, házventik 7 volton.
CPU-t visszavettem 4.2 GHz-re. Stabil 1.168V-on!
Max CPU temp: 61 fok. Halk profillal. -
norbert1998
nagyúr
válasz CJ4567 #81085 üzenetére
Ha eddig is trágya a monitor, ami volt, akkor előrelépés, amúgy meg nem hiszem. Ha olyan panelja van, mint az enyém, te nem akarod azt. De a legegyszerűbb megnézni. Nyomni egy reset-et, hogy ne járj gy, mint én, és akkor meglesheted. Színek trágyák nálam. Beteknintési szög viszont egyenesen semmi. Konkrétan 10 fokos betekintési szög már túlzás. Talán oldalról van 20 is.
-
norbert1998
nagyúr
válasz hszilard666 #81080 üzenetére
Csak nehogy női avatarod legyen
Te lennél iszkarli -
norbert1998
nagyúr
Macska -
norbert1998
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
válasz hackeeeee #81016 üzenetére
ez kimondottan reasonable így.
Mi a sub-ot azt úgy vettük, hogy a doboz ragasztása nyilva volt. Egy kis jowacoll(nem tom hogy írják) és 25 ezerből komolyabbacska magnat sub.Egyébként ha valamelyikotoket érdekelné... Nagypapamnak van eladó sub-ja,11 hó garival Eltax experience 8,vagy mineve.
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
Nesze nektek HBM!!
-
norbert1998
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
Nem mondom hogy ilyen melegben csúszik az út, de egy helyben hármasban mentem 60al óra szerint....
Jól van cisco, megszamoltad :
A 32 bites IPv4-címtér megközelítőleg 4.294.967.296 egyedi címet tartalmaz. Mivel az IPv4 a címeket osztályokba sorolja, valamint címeket tart fent a csoportos címzésre, a tesztelésre és egyéb felhasználás érdekében, így a teljes címtérből csak 3,7 milliárd a ténylegesen kiosztható.Ahogy az ábrán is látható, az IPv6 340.282.366.920.938.463.463.374.607.431.768.211.456 vagyis kb. 340 szextillió címet biztosít, ami megközelítőleg annyi, mint a Föld összes homokszeme.
-
norbert1998
nagyúr
Ez az időjárás nem normális. Tegnap leesett 10cm hó, fasza is volt benne vezetni, mert amilyen gyakran van hó, az elmúlt egy évben sokat vezettem benne... Na mindegy, most meg van 23 fok a teraszon fejmagasságban!
Legalább akkor maradna meg a hó.
Meg akkor:
Tegnap annyira csúszott az út hogy 1ben alapjáraton rúgott az autó ha nem ügyesen csúsztattam , nem tolta le senki sem. Ma már csont száraz az út, a balfasz hotolos toloval aszaraz úton 70el végig repeszt a falun -
norbert1998
nagyúr
Én komolyan nem értem az amerikaiakat. Miért jó az, ha valakinek akkora valaga van, hogy a buszon a hátsó ötös ülésben örülnek ha ketten elférnek?
Értem én, hogy jó a nagyobbacska formás tompor, énnekem is tetszik, de ez azért már durván túlzás, amit ők művelnek. Meg akkor még csodálkozunk a szilikon valagakon. Elmenne egy cicanaciba öltözött nicki minaj előttük és helyben háromszor ők is elmennének. Csak másik értelemben. Holott tudják jól hogy szilikon és hogy irreális, abnormális az egész. És mindemellett az undorító is, de ezeknek teljesen mindegy a lényeg a hájas dagadt 3.14csa legyen minél nagyobb és akkor jók vagyunk. Nem értem én őket komolyan.
Tényleg voltak jó csajok is a videóban, sőt javarészt mind az volt, de ez akkor is túlzás ez a rajongás.. -
norbert1998
nagyúr
válasz Habugi #80931 üzenetére
Érdekes módon magának ment 1200 alapfrszen, 1300 meg max feszen. És sokkal több fps majd azonos órajelen. Ott is ahol a proci nem számít. Érdekes... Gondolná az ember két azonos gpu azonos órajelen ugyanazt nyújtja de nem.
Keresztapam: és ha segg sziklának lett volna olyan lapja egyedül, meg vetted volna?
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz hszilard666 #80918 üzenetére
A 2500k-nal nincs jobb!
A fejem ledobom komolyan. Olyan bugos ez a trágya, hogy hihetetlen. Alig akar lefutni néha 7000 ponttal, gondol egyet és 8400 pont. Wtf?!
-
norbert1998
nagyúr
válasz hackeeeee #80909 üzenetére
Akkor érthető, hogy nem érez semmit szinte
Hablatyúr:
Gondoltam van most időm, adok neki egy kis plusz feszkót, megnézzem, mit is tud a VGA. Mikor pasztáztam véletlen átnyomtam a BIOS gomb-ot, mert ez nem switch hanem gomb.... Bedobtam VBE7-be a BIOS-t, nézem, 1.3 volton ment már így is. Azért tudtam 50%TDP-t állítani, merta a világítós BIOS az egy tuningbarát BIOS volt. Úgy néz ki, ennyi a teteje neki. 1210/1800
Azért egy 1250/1800-at szívesen láttam volna. Melleje feldobni még kicsit a 2500K-t és mehettem is volna a top40-be talán. De így sajnos maradok 8400 pontnál. Illetve amit a fiziksz-el tudott volna még pluszban a proci. -
norbert1998
nagyúr
válasz hackeeeee #80902 üzenetére
Hm. Igazából nem tudom, egész pontosan miről van szó. A chiptuning másik neve a motoroptimalizálás, több tizezres tétel, sohan nem jön vissza az ára. Erősebb lesz a kocsi és a fogyasztás is javul (konfigfüggő), de a lényeg, hogy hatékonyabb lesz és NEM RONCSOLJA A KOCSIT. Ez az ECU átprogramozása.
Ellenben a tuningbox, ami pár ezer forintos tétel, az csak egy általános tuningbox, ami minden autóra felmegy. Erősebb lehet a kocsi, de valójában csak random értékeket, amiket a szoftver írásakor jónak találtak, azt érzékelteti máshogy a kocsival. Ez RONCSOL. Károsít és pusztít. Mindent. Turbónyomást és hasonlókat pimpel fel. Nem egészséges.Megnéztük a Superfast-ot avagy a Haláli Iramban-t. Amikor ott voltak a poénok, akkor eléggé ott voltak. De volt néhány kimondottan gáz jelenet/poén is.
Pl az, hogy a keménycsávó nem engedi a bro-nak, hogy nála nézze meg a jóbarátok záró epizódját. Ez oké. Nem vicces, de nem is gáz. Ilyen hülyeségeket mi is mondunk néha. Na nem éppen a jóbarátokkal, de értitek. Viszont az, hogy a nagy benga szakállas faszi ezen elsírja magát és behisztizik az irodába, az kurva gáz volt.
Ja, és ez egy PARÓDIA! Nem filmet nézel, hanem PARÓDIÁT! -
norbert1998
nagyúr
Vágesz
-
norbert1998
nagyúr
Vettem egy ilyent 1200 forintért. Nem várok csodát tőle, de egyrészt most elégf sok gond van az autóval és egy live teszt, amit bármikor tudok aktiválni, igeni jól tud jönni, mégha a pontosság nem is az igazi, valamint a használtautó vásárlást is nagyban megkönnyíti érthető okokból.
Más, prémiumtagos:
Látom már nincs rasszizmus annyira. Csak a nevek linkelése utal rá. Mi a különbség a lájk jeles és nem lájk jeles prémium tagok közt?[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz inspiroyhome #80812 üzenetére
Igen.- És a rasszista Prémium tag billog figyel ott helyette.
-
norbert1998
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
válasz Habugi #80799 üzenetére
Java előtt durván 2-300órával nem volt szó az 5-10percenkénti CTRL+S jótékony hatásairól?!
Mondom Java-ztam, nem foglalkoztatott hirtelen annyira a dolog. Éppen 3 osztályon keresztül próbálok egy munkábameneteli fogyasztáskalkulátort alkotni... Kisebb-nagyobb gondokba ütköztem.Alapfeszen 1210/1800as Dual-X-ed van?
Yepp. Legalábbis, a bench lement annyin. A vRAM-ot nem is próbáltam fentebb tenni, de lehet még leszek elég idióta hozzá, hogy megnézzem a végét (függ attól is, mennyire hülkyézel le )
A játékok valamiért mind stock órajeleken mentek. Mintha az ab ott sem lett volna. Mindegy volt, hány MHz-et állítottam neki -
norbert1998
nagyúr
válasz Habugi #80796 üzenetére
Pontosan ezt vártam tőled
Sikerült egyébként, besten dank. Halld, de sajna 8400 fölé nem tudtam menni 4.5-es procival meg alapfeszes gpu-val. 1800(7200 eff) MHz-en stabil még a VRAM, 1210 MHz-en le tudtam futtatni még a benchet 50% TDP emeléssel. Ugyebár alapfeszen. Meglesem, egy C3 is menne e 1200-on 7000 eff mellett.
-
norbert1998
nagyúr
válasz Habugi #80792 üzenetére
Anyám borogass Megcsináltam a hülyeséged, ujraindult a gép (nem olvastam el, azt hittem csak ab fog maj ujraindulni), elveszett az egész java projectem
De legalább öcsémtől kaptam egy csomag OREO-t
Ja, és ma felveszem a játékot és felirom a poJénosabb részeket, hogy mikor voltak, és holnap összevágok valamit belőle
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
Most van az, hogy lemegyek hídba!!! Mi a faCC ez bammeg?
Tudtam, hogy szar a monitorom, de hogy ennyire? Az egészet akkor vettem észre, amikor programoztam. Csináltam sc-t, hogy máson megnézzem. Ott tökéletes. Ezen egyszerűen nem látom. Azt hittem, a szemem rossz, de nem, mert a suliban jó. Máson is jó volt az sc.Sőt, elég markáns kiemelése volt az 'a' betűknek. (nem a this. utáni, hanem a feketék).
Behoztam a kinti IBM 1280*1024-es monitort. Feldugtam rá a gépet, tökéletes színkiemelés. Mutatom a képet, képlink, hogy mi ez. Nézzétek meg nyugodtan. Az a betűk ki vannak emelve. Én az enyémen egyáltalán nem látom. Kicsit játszok a színekkel, beállításokkal. De preset-ként egyikben sem látom.Szerk nyomtam egy reset-et ezen a trágya monitoron. Most látszik a sárga, meg olyan durván torz színei vannak, lehidalsz! Rohadtul nem olyan, mint volt
Amit nem értek, eddig is preset-en volt, tehát semmit nem tudtam elnyomni rajta, mégis el volt nyomódvaHablaty: Mint láthattad, én mással szórakoztam éppen De köszi
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz Whysperer #80707 üzenetére
Gondoltam egyszerűen megnézem, 1-2 magyar közül kitalálom. Inkább 1-2 külföldi közül kitalálom ki nem magyar
Te mit csinálsz ezeken a videókon?Egyébként pazar lett, ahogy a játék is. Szerintem a legjobb háromban benne van a játék, vagyis, a legemlékezetesebb 3-ban. (1,2, Syndicate)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest