- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bandi0000
nagyúr
-
stratova
veterán
válasz hackeeeee #91702 üzenetére
Omg... nem egy stílus de anno FFVIII-ben 60+ FF VII-ben pedig 99+ óra is benne volt, ha mindent megcsináltál.
Mondjuk a Halo 3-4-et egy szuszra toltuk le szóval 12 óránál több nem hiszem hogy van benne de az sem volt rossz.
Televau: ebben az a fun, hogy az autó akkumulátorát a motorhasználat tölti, így főhősünk kéjlécét a mozgás is töltené. Szóval a hasonlat annyira nem is falsch.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz hackeeeee #91716 üzenetére
1.51 V-al 70 fok körül tartotta a SA az én ex 8350-emet.
Jobb volt mint a H100i annó, a hütõ több mint 2 éve magyarhonban van és hozza amit kell.Emlékszem, nálam volt valami gond vele.
@HSM: ha a 340 W-ból csak 280W volna reális, szerintem akkor is jó volna. Olyan 23K HUF kb, meg aztán 200 W-os TDP cpu-val lehet teljesen halk is.
[ Szerkesztve ]
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
#Morcosmedve
veterán
válasz hackeeeee #91682 üzenetére
Ne felejtsétek el, hogy a 1080 nem a 980Ti-t (se nem a TX-et) váltja.
Illetve driverezések hatására élhetőbb lesz, +2GB vRAM. Aki ügyes volt, pár hete eladta a 980Ti-t jó áron, most pedig alig fog ráfizetni.Guten morgen!
(#91684) Sass: Tudom-tudom, de FC blokk?
[ Szerkesztve ]
© asszongya'hogy
-
-
-
-
-
#Morcosmedve
veterán
válasz hackeeeee #91516 üzenetére
(#91517) LaciCRM: De, próbáltam.
(#91518) Sass: Én is ezt terveztem, csak is MX200-ból 500GB-ot, a Red 1 TB, pedig helyet cserélne a jelenlegi archiváló merevlemezemmel.
De egyelőre teljesen kiszolgál az SSD+HDD, ami utóbbiról kell, nem lassú egyáltalán és valamiért, még mindig jobban bízok adattárolási szempontból a winyóban.[ Szerkesztve ]
© asszongya'hogy
-
törölt tag
válasz hackeeeee #91527 üzenetére
ez CM HAF 912, kialakított vízhűtés hellyel.
sose volt még ilyen "gamer" házam ( 2 éve megvan, de sose volt benne semmi), csak mindig valami kodegány.Ebbe beteszem a kezem , rendesen érzem hogy huzat van benne ez elején van egy venti telibe az előlapon, meg egy kisebb hátul. a radiátornak meg a tetején van hely, csöveknek is van kimenet. Ha meg tudunk egyezni, akkro jövő hónapban viszsatérhetünk rá.
Habugi: Az alaplap tipusát kérded? 970 pro3
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #91519 üzenetére
Az az én lapommal is szar volt mindig is (most ZöldUfo nyüstöli..), jó sokáig SpeedFant használtam, utána pedig ki lett téve a Sastól kapott ventivezérlő panelre az SA.
Képzelheted.., 1.5V mellett nem kicsit löl kategóriás a Giga féle PWM..
(#91520) hackeeeee:
Honnan rendelted/mennyiért ha nem vagyok túl indiszkrét?!
Btw.., előrendelést elvből soha, Denuvo ide vagy oda.., tesztek/videok/vélemények, aztán ha kb az amit vártam akkor megvevős.
Nézegettem tegnap előtt, 11k körül van/lenne a multi DLC-s (skinek n' shit) verzió ami speciel nem kéne, egy tizest áldozok rá max, szerintem aprós halászat lesz az első egy-két héten részemről.[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
#Morcosmedve
veterán
válasz hackeeeee #91507 üzenetére
Z170-en nem kell sakkozni.
Mikimanó:
Írásban 2-2,5x olvasásban 4-4,5x jobb egy fullos sata-s/msata-s SSD-nél.
Direktebb lett a gép, főleg betöltések, sok fájl fűzése, osztása, stb. Boot idő engem sem érdekel, de a 10 év gari nem véletlen. Melegedés: 300-400 RPM-en van az összes venti a gépben, sose pörögnek fentebb és így is max 45 fok catia render-nél.Btw. én nagyon jó áron vettem, így megérte.
© asszongya'hogy
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #91505 üzenetére
A Single alapján nálam instaGET a játék..
Egyébként szerintem ez sokkal inkább Doom 1-2 sem mint Q3 Arena, btw nem tudom az open bétát próbáltad-e, nem kell ehhez közel sem Titan X, ugyan akkor még volt rajta forced vsync deeeee, szóval 1440p maxon sem sikerült egy pillanatra sem 60FPS alá bekényszeríteni , teli szerveren, multiban.., ráadásul az "csak" OpenGL-es verzió volt még ugye.
(#91506) norbert1998:
Dafuq?
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
törölt tag
válasz hackeeeee #91342 üzenetére
Akkor megnyugodtam. Jelenleg szerintem ez bőven túlteljesíti a konfigot, de így később ezt már nem kellesz cserélni.
a v300 telejsen új, garanciális. Mi a gond vele?
ramhoz még annyit, hogy majd kitesztelem GTA alatt mi történik. max lecserélem a maradék 1x4-et szintén 1866os 2x4 re.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
-
norbert1998
nagyúr
válasz hackeeeee #91125 üzenetére
A samsungnal sokkal rohejesebb dolgok vannak. Csak erről mélyen hallgatnak, hiszen azért fizeti őket a Samsung.
Ismerős telefont akart venni 60-70 körül. A létező legjobb választás lett volna a Redmi 1S. Erre a telekomos csávó addig mondta neki, hogy az egy szar, vegyen galaxis trend prime duo anyamfulbevalojanakrogzitogyurujet, míg végül azt vett.raadasulismerőse volt, aki atcseszte ezzel... e Természetesen egy rakat rohej annyi pénzért. De mivel nem volt még normális telefonja, nem érzi át , hogy mit vett. A Samsung csak az S és a Note szériában vállalható. Illetve újkorában még az ace-ek.de az ace 4 2 éves modell. Egy elavult futtatási nyelven működik, ami nemsokára teljesen meg fog szűnni és akkor már nem lehet frissíteni az alkalmazásokat. Jobb esetben. Rosszabbesetben instant azt rakja fel play-rol eés szhopas van mert el sem indul.
Fordítva természetesen nincs semmi gond, 1000 éves appok elmennek ART-ON,de az art only app-ok nem fognak dalvik-on elmenni. Ennyit az elavult z1-rol és hogy az ace4 mennyire jövőbe mutató.[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz hackeeeee #91110 üzenetére
Az kb kizárt, hogy tényleg 0 km-es volt. A gyári ragasztás olyan szinten QQQQQQrta erős, hogy az valami hihetetlen! Állítom, hogy egy teljes telefonkönyvet könnyebb elszabni keresztbe, mint az üveget lefejteni a ragasztásból. A GYÁRI ragasztásból. Szintén tapasztaltam. Ha szétesett, akkor az biztosan nem o km-es volt, vagy elfelejtették megragasztani
[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
válasz hackeeeee #91103 üzenetére
Szerintem nem eszik ezt olyan forrón, lásd vs. De az enyém is csak egy vélemény.
Mennyi is volt az a 6,1 TFlops Titan X bejelentésekor?Nvidia CEO Jen-Hsun Huang said the company’s newest card would pack 3,072 CUDA cores, which is a third more than its previous top-end gaming GPU, the GeForce GTX 980. Huang also pegged the single-precision floating point performance at 7 TFLOPS, which is a significant increase over the GeForce GTX Titan Black’s 5.1 TFLOPS.
Boost alapján számolták az újonnan érkező termékeket akkor is és az előző termék alap órajeléhez mérték... Marketing Powa...
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz hackeeeee #91104 üzenetére
A vízállóságra nincs garancia, az egy érdekes dolog. De bármi beázhat, amire azt mondják, vízzálló. Amúgy a páros számú Z-k vízállósága röhejesen rossz. Z5-nél meg már "nem is vízálló".
Ha egyszer szétszedik a telefont, azt már nem fogják úgy összerakni, hogy ne essen szét. Ezért nem ragasztják a képernyőket, hanem kerettel jön. Gondolom a szervízben ragasztották, ami egy rakat gőzölgő ürülékkel egyenlő. Első kézből tapasztaltam, többször is. Különböző "gyári" ragasztókkal.Egyszerűen, ne tegye vízbe és semmiképp se a samsungot vegye, mert sokkal gyengébb a hardver. A támogatás meg oltári más. A Z1C ma is felsőkategória. Az Ace4 sose volt az.
[ Szerkesztve ]
-
válasz hackeeeee #91070 üzenetére
Mar nem, de azért köszönöm.
Apam meggyőzőtt, kicseréltem es mar a rendszer is rendbe rakva..
Igaza volt Apámnak, félek hogy meg fogja szokniIgazából a bongeszesnel erzem hogy 'gyorsabb' lett
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
válasz hackeeeee #91020 üzenetére
Dicső Uram... jó hogy itt vagy...
van egy ilyen ssd-m
[link]
most mértem adatot, és ezt kaptam.viszont tegnap hozzájutottam egy ilyenhez...
[link]
ingyé volt, és arra gondatlan érdemes lenne e kicserélnem a laposomban...
ez a hyper 500/500-as olvasás írás, a másik ami a kingston
annak ez van a leírásában...
"Adatátviteli sebesség:
Compressible Data Transfer (ATTO):
Olvasási sebesség max.: 450 MB/s
Írási sebesség max.: 450 MB/s
Incompressible Data Transfer (AS-SSD and CrystalDiskMark) :
Olvasási sebesség max.: 180 MB/s
Írási sebesség max.: 133 MB/s"Ez mit jelenthet a gyakorlatlanan?
előre is köszönöm a segítséget, mert Ti százszor többet értem mint a szakmai topikok, tisztelet a kivételnek
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
stratova
veterán
válasz hackeeeee #90959 üzenetére
De nem szeretem ezt a spórolós, mindent csak egy szalagkábellel csatlakoztatunk, lebontjuk a teljes gépet kivitelt.. No mindegy 250 a beugró HP, de akkor is... Legalább az Elitebook-nál (még?) normális a szerelés, más kérdés, hogy az sem 8560/70P szint már.
[ Szerkesztve ]
-
válasz hackeeeee #90955 üzenetére
nem baj, mert nagyon úgy tünik hagyom a dolgot.
egy szegedi úriember a HP márka szervizében dolgozik és azt mondja, nem éri meg cserélni
egy 10-es skálán a cerkásom 2-es, ez az i3 meg 3-as lenne kábé.
ezért a teljesítmény növelésért nem érdemes adnom majd 20 ezret
én épp azon agyalok hogyha már pénzt költök akkor lehet veszek egy itx lapot egy jó cpuval...
lehet több értelme lenne a dologban
mondjuk egy ilyen konfig
de nem kapkodom, csak figyelek informálódok.
de tényleg hálásan köszönöm a véleményed és segítségedLaciCRM & Hablatyiiiii
[ Szerkesztve ]
-
válasz hackeeeee #90951 üzenetére
jaja, azzal nincsen gondom ha szét kell szedni, ezt is ami most van, már nem egyszer szedtem szét darabokra
mondjuk a G4 link sem biztosan az amit hirdet a srác, mert ott meg nincs i3-as cpuval szereltet nvidia gpu-s széria...
vagy csak én voltam figyelmetlen"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
válasz hackeeeee #90948 üzenetére
ejha, köszönöm az infót, erre nem is gondoltam, lehet nem is g3 hanem g4
no akkor g4-ként nézek szét, de akkor elvileg egy ram slott kell hogy legyen benne
nekem ez a fontos
nekem nincs bajom a HP-val, eddig a cerkás is rendben tette a dolgát
de köszönöm a válaszod, sokat segítettél"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz hackeeeee #90910 üzenetére
Naszóval, szerintem méltó a XO-s változathoz. Az irányítás mondhatni azonos. Ugyan úgy kilőttem mindent, vagyis ABS, TCS only, és így mondhatni azonos. A hangok néhol kicsit gagyinak tűnnek, nem tudom miért.
De, bitang szép! 2560*1440, ultra. Néhol kicsit szerintem bemegy 60 alá, de simán játszható. Jó lett!
Véleményem szubjektív...
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #90893 üzenetére
Oké..
Szhóval ezt hogyan lehet letölteni?!
Linkelt cikkben link hogy onnan, na ott egy Get App gomb van, amit hiába nyomok a világon shemmi nem történik?!
-
stratova
veterán
válasz hackeeeee #90867 üzenetére
Nem hangzik rosszul bár gépem addigra nem lesz rá, de jó, hogy van még ilyen stílus. Mi többet játszottunk haverokkal az alap Unreal Tournamenttel ezen túl nekem csak az UT 2003-hoz volt szerencsém és láttam az Unreal 2-at haveromnál. Viszont, ha jó a hangulata, lehet hogy később még megnézem magamnak.
[valószínű hangulatban/látványban nincs nagy difi a 2003 2004 között, úgy rémlik volt némi játékmód és fegyver változás].[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #90800 üzenetére
Jó most érted, ez is olyan hogy mire van ráfogva hogy egészséges vagy sem.
Hatalmas üzlet már ez is egy jó ideje, agymosoda a harminckettediken.
"Rendszertelen étkezés"..ahhha, csak hogy tovább ne menjek.., amennyiben ez egészségtelen nos abban az esetben a föld minden más élőlénye egészségtelenül táplálkozik..
Btw.., heti 4-5x napi ~10órát tuti ülök a gép előtt, néha többet is, elég gyakran olyan 3-4órás ciklusokkal amikor fel sem állok.., meggyőzhető vagyok hogy van itt aki ezen túl tud tenni de szóval érted.., ultragáz. Kilátásba van helyezve több megoldás is csak hogy ezt megszüntessem, a progress az egyelőre zéró.
(#90801) miklosss2012:
Neeee, Te aki a 4. X-eddel, csökkent látással, kopaszon , úgy hogy egyszer már kilövetted magad egy 30méteres csúzliból, másodjára friss Örömapaként motorra akartál ülni egy hete, Teeee nekem ne onkológiázzál mert nyerítve elröhögök neked a Ködös Albionig..
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #90774 üzenetére
Ugyan nem vagyunk egy vízparti ország, habár Kárpát-medence.. de állítom hogy hülyét kapnék a tudattól hogy nem tudok úszni, kb mint írni/olvasni nem tudni..
Nyilván ettől ti még teljesen nyugodtan alusztok.., csak fél gyermekkoromat a Balaton partján töltöttem, 5tusáztam, ott heti 3x volt úszás kezdetben, szóval számomra ez totál feldolgozhatatlan hogy valaki nem tud úszni.
Itt jegyezném meg, úszni mindenki tud, te is , max azt hiszed hogy nem tudsz..
Megfulladni nem azért szoktak az emberek mert nem tudnak úszni hanem azért mert pánikba esnek.(#90776) norbert1998:
Ne kitaláld hanem próbáld ki..
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
-
stratova
veterán
válasz hackeeeee #90728 üzenetére
Hmm nem úgy volt, hogy a Computexen mutatják be, így is beelőznék Polarist.
Erről van szó?[ Szerkesztve ]
-
-
Gyuri27
félisten
válasz hackeeeee #90649 üzenetére
Nem ezért kapta. Nem csak ezért. Kvázi életműdíj.
A film maga nem túl igazalmas. Nem bővelkedik fordulatokban. Ennyi az összes hibája.
A rendezés, operatőri munka, forgatókönyv, a színészi munka. A kor kép, ábrázolás. Mind átlagon felüli.
Hardy is kaphatott volna egy szobrocskát.Amd - Radeon - Ryzen
-
-
HSM
félisten
válasz hackeeeee #90416 üzenetére
Jó, de küldje ki az ember DD/DTS-el, veszteségesen, amikor kiküldheti veszteségmentesen analógon?
A HDMI-hez meg az erősítő kell, hogy olyan legyen, nagyon sok nem tud HDMI-t. No, mindegy, nincs nekem bajom a digitális technológiákkal, csak azt nem szeretem, ha össze vannak kutyulva a dolgok.
-
-
válasz hackeeeee #90280 üzenetére
én maximálisan elégedett vagyok a hangjával...
ár/érték arányban, tökéletes
jó a mély hangja, nem recseg, ropog, nem hallottam még soha a túlvezérlés okozta recsegő hangot.
maga is szép. közép hangja egy kicsit hiányos, de én azt egyébként sem díjazom.
nekem V az eq beállítás"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest