- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Micro Four Thirds
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Battletech Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
Én továbbra sem értem, hogy miért erőlteted a Stalkert, a játék sacc per kábé legélhetőbb Assault családja a Highlinder trió.
Jól végiggondolva én sem. Az igazság az, hogy az első assault volt, amit sikerült összeszednem (rögtön kettőt is) és a játék nagy részében volt egy tisztán energiafegyverekre építő mechem, amivel közel tudtam menni és/vagy kivégezni a földre került ellenfelet. Nem sebez annyit, mint egy SRM-re vagy AC-ra épített, de nem is kell aggódnom amiatt, hogy felrobban a lőszer. Plusz direkt a +10 damage-es fegyvereket pakoltam fel, összesen 300at sebzett az alpha strike (4ML, 2LL és egy PPC) a végén.
De végső soron az Atlas/King Crab(?) is megfelel erre a célra és hőt is kevesebbet termel. Még ha ez azzal is jár, hogy csökken a lőtávolság. A lábat szerencsére ritkán bántják, ott jó helyen van a lőszer hozzá.
Bár a lőszerrobbanás dolgot nem igazán sikerült megértenem. Volt, hogy pár HP-val a lábban menekültem biztos távolságba a Highlanderrel és nem robabnt be az LRM, máskor meg éppcsak megkarcolták a struktúrát és már robbant is. Ugyanez az ellenfélnél is, van, hogy pár HP marad a struktúrában és nem robban be, máskor meg szinte instant "ammo explosion", ahogy elfogy a páncél.
Az biztos, hogy ha egyszer újrakezdem pár dolgot máshogy fogok csinálni. Van egy-két dolog, amit így tapasztaltabban másképp csinálnék. Például nagyon érzem a Master Tactician skill hiányát, elkezdtem felhúzni egy pilótát direkt emiatt, mert így most kell egy heavy a csapatba (ON1-K) a kezdeményezés miatt. És még az elején elkezdek felhúzni több pilótát is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Kés topik
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Napelem
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motoros topic
- További aktív témák...
- 27% - MSI MAG 27C6F Monitor! 1920x1080 / 0.5ms / 180Hz / FreeSync
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- Asus TUF A15 Gaming Laptop! Ryzen 7435HS / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / RTX 4060 8GB! BeszámítOK
- Xiaomi Redmi Note 15 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest