Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Androidos tablet topic
- Minigép vagy NAS? Mindkettő!
- Apple MacBook
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
-
PROHARDVER!
Battletech Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Shadowguard
üzenetére
2.: Akkor a jelek szerint Mechwarrior nem feltétlen kell, csak Mech...
4.: Nekem a csata elején csinált néha ilyet. Konkrétan fel-alá járkált a többiek mögött, míg az elsülső három harcolt....

Atlast még nem is láttam, King Crabet is csak egyszer.
Én elmentem kigyúrtni a Taurien Concordate-al a repumat, ott akadnak 5 kopis bolygók, 5 kopis küldikkel, volt olyan, amiben 8 Assault jött.

Ezzel együtt Atlast még én sem szereztem, King Crab-ot meg egyet, de normálisan nehéz felszerelni, meg hát elég bénán néz ki szegény. Ellenben itt valami elrejtett Highlander-gyártósor lehet, mert 733 és 733P annyi jön szembe, mint a rohadás. Bánni nem bánom, szvsz a legjobban felszerelhető Assaultok eddig...
Jó lenne valahonnan szerezni még egy Gausst meg hozzávaló lőszert (és pár Double Heat Sinket), az első Ballistic fegyver, amit használok.
Én az adott küldit leszámítva sehol sem találkoztam LosTech-el, szóval úgy tűnik, ennyi és nem több, oszd be...
Én egy 3 PPC-s Awesome 8Q-ra szereltem rá a DHS-eket pár sima HS-el együtt (a Gauss + LRM mellé elég volt 4 sima HS a 732B-re).
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 16 pro max 256gb desert titanium eladó
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 7700 XT 12GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB NVMe SSD / 750W
- Eladó Gamer számítógépem.
- Honor 90 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- OnePlus 15 16/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Bomba ár! HP ProBook 445 G9 - Ryzen 3 5425U + Radeon I 8GB I 256SSD I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest