Hirdetés
-
PROHARDVER!
Battletech Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ry0K3N
senior tag
Csak azért használok a highlandereket mert azokra fél fel a legtöbb cucc meg van belőle már 5 darab. A stalkeren kívül más LRM support meg nincs ami rendelkezik annyi missle hardpointal. Awesomeom Battlemesterem pont van (van belőle kettő is) meg Zeus és Viktor is akad 1-1. Battlemaster használtam rendesen de az inkább közelharcra volt buildelve így arra volt ítélve hogy álljon és tankoljon. Atlast egy dekát nem láttam még csakúgy mint urbanmechet. Én a Bansee 3S verzióját hiányolom hogy az miért nem tették bele bár nem igazán vagyunk Steiner terület közelében.
#101)
Erről jut eszembe: Locustot használt bárki is? Valahogy nem látom létjogosultságát annak a mechnek.A nemkívánatos pilóták eltüntetésére jó csak bele kell ültetned.

Bár ha minden kötél szakad akkor kiegyezek egy Centurionnal is visszatöltés után. Abból is csak egy darab kell.
A cent nagyon jó. Mind SRM/LRM boatként vagy AC10-es buildel.
Új hozzászólás Aktív témák
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest