Hirdetés
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Vezetékes FEJhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Battletech Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
velizare
nagyúr
néhány topicban van, szerintem külön ph-s fejlesztés, biztosan kérni kell, hogy aktiválják. meh, mindent kétszer írok, töröld az előzőt plz.
@Shadowguard: a ppc-t legfeljebb lézerrel tudod kiváltani. a rakéta darabonként dob arra, hogy vajon eltalálja-e a kívánt részét a mechnek, vagy egy másikat. a ppc-hez legközelebb talán a lézerek vannak, a large lézer hasonló hozzá, de a lézerek nem löknek hátra (stabilitás dmg), meg kicsit alacsonyabb a lőtávjuk. cserébe minimumjuk sincs. az én ízlésemnek viszont még így is túl sok hőt termelnek, szóval én az ac-ket favorizálom helyettük. amire az ac-s rohammech lőtávolba ér, addigra úgyis fekszik már mindenki az lrm boatoktól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Linux kezdőknek
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Macrodroid
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 7700 XT 12GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB NVMe SSD / 750W
- Eladó Gamer számítógépem.
- Honor 90 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- OnePlus 15 16/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Verhetetlen áron!Gamer PC i7-14700K / RTX 5070 / 32GB / 1TB NVMe - Beszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 3 év garancia!
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest