Hirdetés
- A szellőzésre is figyel a Lian Li kábeleket rejtő, Infinity sorozatú mikrotornya
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Apple MacBook
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Battletech Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
néhány topicban van, szerintem külön ph-s fejlesztés, biztosan kérni kell, hogy aktiválják. meh, mindent kétszer írok, töröld az előzőt plz.
@Shadowguard: a ppc-t legfeljebb lézerrel tudod kiváltani. a rakéta darabonként dob arra, hogy vajon eltalálja-e a kívánt részét a mechnek, vagy egy másikat. a ppc-hez legközelebb talán a lézerek vannak, a large lézer hasonló hozzá, de a lézerek nem löknek hátra (stabilitás dmg), meg kicsit alacsonyabb a lőtávjuk. cserébe minimumjuk sincs. az én ízlésemnek viszont még így is túl sok hőt termelnek, szóval én az ac-ket favorizálom helyettük. amire az ac-s rohammech lőtávolba ér, addigra úgyis fekszik már mindenki az lrm boatoktól.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kuponkunyeráló
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Parkside szerszám kibeszélő
- A szellőzésre is figyel a Lian Li kábeleket rejtő, Infinity sorozatú mikrotornya
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Autós topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- 27% - MSI MAG Coreliquid I240 AIO Vízhűtés!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i5 9400 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Apple MacBook Air 13" M4 (2025) 16GB / 256GB ezüst
- 27% - ASUS Vivobook S15 OLED Notebook! Ryzen 5 5600H / 24GB 3200MHz / 500GB NVMe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest