Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeckardCain
senior tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Elégé drága a nature, nekem T1en sokkal jobban bejön a frost pvp-ben.
Masters archers, frostmage, barrier, homesoil, és fire affinitys lightblade. LightBlade nem is olyan rossz, főleg ha az ellennél van frostmage, vagy nature esetén hurricane

Aztán t2ön jön breeding, deep one, lyrish, aggresor, spirit hunters,shaman. Shamanból max egyet idézek(ha nem szedik ki jól elvan az a spirit hunterrel hátul). Hétvégén meg kipróbálom még a stone shardot. CCre nálam coldsnap és oink van. Azért néha jól jön, határozottan hiányozna ha nem lenne
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ChromeX
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
amugy a forumon ugy van a kérdés, hogy legyen e átdolgozva a CC a következo kiadással? tehát elöbb nem lesz de amugy is az vezet hogy ne legyen.
meg még valami ha van egy szavazás és nagyon szoros az állás mint itt vagy a fire dancernél akkor szerintem jo nagy hülyeség változtatni, nem a tömeg véleménye a változtatás és egy olyat meghuzni hogy a játékosok felének a kedvére teszünk az nem tul okos huzás lenne mert lehet hogy a másik abbahagyja a játékot, viszont ha nem történik semmi akkor azért nem fogják abbahagyni a nem CC vel játszók. szoval csak olyat érdemes megcsinálni ami szerintem 2/3os többséggel nyer kb. vagy 80%al
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Legion 5 Pro 16ACH6H notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD Új 2 ciklus Gari 2028.
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)