Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3
üzenetére
Jah. A slayer nekem is sz.pás. A lyrisht én se tudom knockolni.
Én úgy látom, hogy eddig javarészt shadow és némi firés behatásra nerfeltek eddig lapokat.
Nyilván jobban odafigyelnek ha a játékosok fele (shadow) vagy 30% (fire) sirdogál egy lap miatt. Így lett nerfelve a cc, a linked, a breeding sőt még az is, hogy a burri ne tudjon átgyalogolni az s unitokon. Olvass bele a do kinti totyikjába. Mekkora volt a sirás, hogy egy l-s egység knockolja az s-s egységeket. Nyilván az nem tünt fel, hogy a charger szintén átgyalogol rajtuk, a mage az m-s unitokat is szét dobálja.
Úgyhogy hagyjuk az iróniát. Mert a kinti posztok alapján úgynézem a shadowos kollégák sirnak a nerf után leginkább. Ez meg abbol adódik, hogy ritkán látnak nature t1-t, még ritkábban pure naturét és fingjuk nincs mit kéne csinálni. Ezért lehet, hogy egy alacsonyabb rangú simán berusshol egy shadow grand vagy battlemastert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Inspiron 5441 Snapdragon X Plus / 16GB 512SSD/ AI PC Brutál akkuidő
- Samsung 870 QVO 8TB Sata 2.5 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKG K371 professzionális stúdió fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest