Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3
üzenetére
Jah. A slayer nekem is sz.pás. A lyrisht én se tudom knockolni.
Én úgy látom, hogy eddig javarészt shadow és némi firés behatásra nerfeltek eddig lapokat.
Nyilván jobban odafigyelnek ha a játékosok fele (shadow) vagy 30% (fire) sirdogál egy lap miatt. Így lett nerfelve a cc, a linked, a breeding sőt még az is, hogy a burri ne tudjon átgyalogolni az s unitokon. Olvass bele a do kinti totyikjába. Mekkora volt a sirás, hogy egy l-s egység knockolja az s-s egységeket. Nyilván az nem tünt fel, hogy a charger szintén átgyalogol rajtuk, a mage az m-s unitokat is szét dobálja.
Úgyhogy hagyjuk az iróniát. Mert a kinti posztok alapján úgynézem a shadowos kollégák sirnak a nerf után leginkább. Ez meg abbol adódik, hogy ritkán látnak nature t1-t, még ritkábban pure naturét és fingjuk nincs mit kéne csinálni. Ezért lehet, hogy egy alacsonyabb rangú simán berusshol egy shadow grand vagy battlemastert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 128gb - Szép állapot, akku 99%, tokkal fóliával, akár beszámítással
- Western Digital WD Purple 6TB - WD64PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 6TB - WD63PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Asus z690-plus/i9-13900k/32gb ram
- SAPPHIRE RX 9060 XT 8GB GDDR6 PULSE GAMING OC - Új, 1 év garancia - Eladó!
- ÚJ Lenovo LOQ 17IRX10 - 17.3"FHD 165Hz - i7-13650HX - 24GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HU
- 32GB DDR4 so-dimm laptop RAM 3200MHz 2666MHz
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest