Hirdetés
- RAM topik
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Androidos tablet topic
- Computex 2025: háznézőben a Chieftec-nél
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #8786 üzenetére
Nos a frost kemény mikró szempontjából.
igen, ez így van. pár hete már aktívan tesztelem a frost t1-et és tényleg sok a mikró, viszont az egységek jóval ütősebbek. de hát ugye vmit vmiért.
igaz még guardian nélkül tolom, majd ha lesz rá keret beszerzem, azzal mégiscsak könnyebb megindulni.
védő spellek használatára viszont még nem tudtam ráállni, se cc-re, se épületvédelemre, tegnap pl. azért buktam t1-en egy wellt, mert megfeledkeztem róla hogy van Glacier Shell-emmortar csak hegy mögül védhetetlen, nyílt terepen nem nehezebb leszedni mint a natures Stranglehold-ot. sőt talán még könnyebb is, hisz a mortar nem lő 10 m-en belülre, s nem bénit. (igen, nem egy kategória, mivel a nature torony nem bántja az orbot és welleket)
a nasty azért elég kockázatos, ha rosszkor megy a robbantás, az akár a meccsbe is kerülhet ( 110 power bukás egy dreadchargert robbantva.) ha sok egység van egy területen akkor ált. csak hp-t viszi le nem öli meg őket. viszont jó időben használva jelentős előnyt biztosíthat. szal ez elég kétélű fegyver.
grigori+rev robbantás már más tészta, ahhoz tényleg nem kell tehetség, az instant orbkill a nature és fire számára. shadow még jó időzítéssel ki tudja teleportálni (mint ahogy a stampedező juggert is) frost meg csak szimplán bedob egy pajzsot pl.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair CX430 80+ minősítésű tápegység
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest