Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- Tápos kibeszélő offtopik
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyomtató topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hajsza
aktív tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Én úgy tudom, hogy az egységeket a méretük és nem az orb igényük szerint számolja a program. Az XL-es egységek 10-nek számítanak, így pl. már a harvester is ennyit foglal. Emlékeim szerint az M-es egységek 3, az L-esek pedig 5 helyet foglalnak. Az olyan S egységek pedig, amik csapatban vannak, azok fejenként 1-nek számítanak. Pl. egy windweavers lap lehívása 6-tal növeli a felhasznált egységek számát, mivel egy kupacban hatan vannak.
A need/greed esetén sikeres teljesítés után mindenki beállítja, hogy az egyes fejlesztések kellenek-e neki (need), ha másnak nem kell, akkor ő elviszi (greed) vagy egyáltalán nem kell (pass). Úgy tudom, hogy az egyes need beállításokat a program aszerint veszi figyelembe, hogy ki mennyire volt hasznos játékos (a PvP pontszám számításához hasonlóan számolja a játékosok hasznosságát). Ha egy kártya senkinek nem kell, akkor annak a helyében aranyat fog minden résztvevő kapni. Minél ritkább kártya fejlesztése és minél magasabb fejlesztés, annál több arany jár helyette.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Parfüm topik
- Projektor topic
- Hardcore café
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Formula-1
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MWC 2026: Na, fussunk vele még egy kört!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest