Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 5V BOOST-os ASRock PRO tápok jöttek a középkategóriába
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- Bluetooth hangszórók
- LG LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hajsza
aktív tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Én úgy tudom, hogy az egységeket a méretük és nem az orb igényük szerint számolja a program. Az XL-es egységek 10-nek számítanak, így pl. már a harvester is ennyit foglal. Emlékeim szerint az M-es egységek 3, az L-esek pedig 5 helyet foglalnak. Az olyan S egységek pedig, amik csapatban vannak, azok fejenként 1-nek számítanak. Pl. egy windweavers lap lehívása 6-tal növeli a felhasznált egységek számát, mivel egy kupacban hatan vannak.
A need/greed esetén sikeres teljesítés után mindenki beállítja, hogy az egyes fejlesztések kellenek-e neki (need), ha másnak nem kell, akkor ő elviszi (greed) vagy egyáltalán nem kell (pass). Úgy tudom, hogy az egyes need beállításokat a program aszerint veszi figyelembe, hogy ki mennyire volt hasznos játékos (a PvP pontszám számításához hasonlóan számolja a játékosok hasznosságát). Ha egy kártya senkinek nem kell, akkor annak a helyében aranyat fog minden résztvevő kapni. Minél ritkább kártya fejlesztése és minél magasabb fejlesztés, annál több arany jár helyette.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- sziku69: Szólánc.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Battlefield 6
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Proxmox VE
- Gran Turismo
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 White OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működésse
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest