Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Egér probléma
- HTPC (házimozi PC) topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
mindegyik mapon csak pár mp-vel kellett volna hamarabb kiszednem az orbot. amit ugye hiába lőttem ki stampadlevel, az enli már aktív volt SousukeHUNnak meg csak powerre kellet várni és a 2 orb is elég volt így a Bloodhorn leivásához.
3. kör mondjuk érdekes volt, SousukeHUNnak már egy orbja sem volt, csak egy szem blood, amit meg nem tudtam mivel betámadni. mondjuk ha időben zár az a kapu, nyerek annak ellenére hogy még egy Bloodhorn a pályán van.

egyébként igencsak hiányzott a heal és cc támogatás a juggerhez amit phanze szokott nyújtani. már egész hozzászoktam a 2v2-kben.

attól függetlenül hogy mindháromszor elkéstem az orb rombolással, nekem tetszettek ezek a meccsek.

(#7237) Gyuri27 passz. nem is gondoltam rá átvariáljam a paklim a körök között.
pedig így utólag belegondolva érdemes lett volna betenni egy Nomadot vagy Scavenger-t helyette bár utóbbira nincs upom.kár volt eladnom a dancert

(#7240) hajsza thx. megnézem
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- Samsung 850 EVO 256GB SSD eladó
- Samsung SyncMaster EX2220 Monitor kisfogyasztású Full HD LED monitor
- Bivaly erős 10 magos Dell Latitude 5430 (12.gen Core I7 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Apple Watch Ultra 2 Natur Titanium, Alpine Loop szíj, még 9 hó gari Emag vásárlás
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB FHD
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest