- Milyen RAM-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #6876 üzenetére
Látom magad esetében pure firében gondolkozol az esetemben meg kevert paklival.
pár hsz-el korábban az volt a problémád hogy pure natureben gondolkozom a te oldaladon.
de ha egyszer ismerem az általad használt kombinációt ( T1 nature, T2 frost, T3 nature) , én meg pure firet használok, akkor miért ne írjam arra?
de ok, akkor tekintsünk el a Lyrish -től amit írtam korábban, hiszen azt úgy sincs a paklidban.
Mauler, Buri, spear attól még ott van olcsó lapnak pure nature esetén is.
és mint írtad használod is őket...stalker szintén 70 power, de hol vannak az általad említett 50-60 poweres lapok?
Hát papa te is hivhatsz a fire után más orbot. Enforcert nem tudod használni, meg a dancert (viszont azt stalkerrel letudod váltani mindkettöt). T3-n egyedül a juggert nem fogod majd használni, de helyette ott a soul.
végülis csak a kulcs lapok esnek ki + még a wildfire meg a pyromaniac.
ez most olyan kijelentés volt a részedről mintha én azt mondanám:
te is hívhatsz a nature helyett más orbot T1-en.
pvp orbok: T1 fire, T2 fire, T3 fire
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Autós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest