Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Totális káosz a gyártók 12V-2x6 tápkonnektorhoz való hozzáállása
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Házimozi belépő szinten
- AMD FX
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 3D nyomtatás
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
Új hozzászólás Aktív témák
-
L_ajos
őstag
Nos, én beszereztem a játékot és eddig nagyon tetszik
Régen Magic the Gathering-eztem, és játékmenetben hasonlít hozzá ami számomra pozitív, a grafika szép, a küldetések változatosak ( pve és pvp is cool
bár eddig csak 2v2-t próbáltam). A bétával nem játszottam, igy nem tudok az előzményekről. A szerverek stabilak ( bár van hogy random dobálnak); partyt eddig mindig találtam 
Egy Fire / Frost paklit kezdtem el tuningolni
Fire 7, Frost 6Bár még gyakran kell gyakorlatoznom hogy kiismerjem a lapok minden tulajdonságát, de pont ez is hozzájárul a feelinghez
. Eddig egy kék ( nagyon ritka ) cuccot dobott a gép 
Majd összeállítom a paklimat és belinkelem!
Amugy pakli builder itt: [link]
Aki esetleg játszik dobjon már rám privit vagy vegyen fel friendnek játékban

Nevem: FoxxiHuNt
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Régen Magic the Gathering-eztem, és játékmenetben hasonlít hozzá ami számomra pozitív, a grafika szép, a küldetések változatosak ( pve és pvp is cool
bár eddig csak 2v2-t próbáltam). A bétával nem játszottam, igy nem tudok az előzményekről. A szerverek stabilak ( bár van hogy random dobálnak); partyt eddig mindig találtam