Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Home server / házi szerver építése
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Fájó dolog az, hogy a kinti fórumon a firés és shadowos kollegák számtalan nature és frost nerfet kisirtak.
Keress rá, hogy az eddigi nerfekből mennyi volt nature és frost.
Meg maga az elv sértő. Pénzért vettem egy nature ugribugri füles nyuszit, akkor ezt a nyuszikát akarom fél év múlva is. Hiszen fizettem érte. Válasszák a ballansz más módját, mint a meglévők lapok tönkretételét.
Amúgy a shadowos kollegák is sirnak, hogy pve-re gyenge a shadow. Gyenge a ******. nem tudnak játszani. ha több kell attól, hogy lehivunk náhány fönixet meg harvit már megáll a tudomány. Játszottam full shadow deckes sráccal 4-s mapon (már nekérdezd melyiken). Az ő oldalán volt egy szerencsétlen akivel csak darabra voltunk többen. Mégis haladt az az oldala is. Nyitva mardt a szám!
Légy szíves ne használj ilyen szavakat, még akkor sem, ha kihagysz egy betűt!
[ Módosította: ollie ]
Új hozzászólás Aktív témák
- -59% HP Z27k G3 profi monitor: 27 matt 4K UHD 3840 2160/100W USB-C töltés/99% sRGB/dokkoló/RJ45/KVM
- Silent PC eladó - Z390 UD v2, i7-9700KF 3,6 GHz, 32 GB RAM, Radeon RX 570, 250 GB SSD
- ASUS P5AD2 PREMIUM LGA 775 RETRO ALAPLAP
- "Mini" 7R 230W Beam mozgófejes robotlámpa
- 7" Univerzális Androidos fejegység + beszerelőkeret (4/32GB + LTE)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- Részletfizetés. Bankmentes Acer Nitro V 17
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech C922 Pro Stream Webkamera
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest