Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• misixd3

csendes tag

Ismét volna egy pakli összeálítással kapcsolatos kérdésem . Nekem most pure fire deckem van és idáig bejött az a taktika , hogy t2-n a firedancerrel meg az enforcerel szétirtok mindent , de eddig csak kezdők ellen játszottam, meg úgy hogy 2vs2 ben én voltam egy profival egy profi , meg egy abszolút kezdő ellen és akkor a profi se tud mit csinálni , mert szinte olyan mintha 2vs1 lenne. Na de nem ez a lényeg. Az lenne a kérdésem , hogyha egy propfi ellen , vagy profik ellen akarnék pvpzni és t2-n nem tudnám őket legyőzni , akkor a tűz feltudja-e venni a versenyt t3-on egy másik pure pakli ellen t3-on ?,Mert nekem t3-ra csak a juggernaut van a paklimba , meg a giant slayer. Szóval van még valami amit tűzpakliba érdemes berakni t3-r? A másik kérdésem , hogy egy tapasztalatlan játékosnak mint és jó-e a fire deck , van-e olyan deck amivel egy kezdő is felveheti a versenyt egy profival?( Természetesen nem úgy gondoltan , hogy olcsóbb deck , mert bfem az van annyi , hogy egy viszonylag jó paklit kitudjak hozni , csak nem megyek vele semmire , ha valaki jobban játszik mint én)

Új hozzászólás Aktív témák