Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr4Zy
tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Én mint mondtam eddig is, elismerem, hogy lámaság, mert onnantól, hogy fent van, gyakorlatilag végtelen mennyiségű power áll a rendelkezésemre. Abban viszont igazat kell adnom Gagának, hogy én is ugyanúgy lámaságnak tartom azokat a taktikákat, amiket felsorolt (dancer, vigil, t3-as nasty, instant t2, stb.), ezért nem értem a legtöbb játékosnak a siránkozását. Egyszerűen nem tudnak veszíteni. De pl. beszélgettem ma UndeadWizard-dal (valahol a top 15-ben és a barátlistámon megtalálható), ő például egy az egyben megmondta, hogy pl. freemka taktikáját még ennél is lámább dolognak tartja: ice shield towerekkel védekezni, majd amint lehet t3-ra menni és onnantól robbantgatni. És hozzátette azért, hogy megnyugtasson engem, személy szerint ő semmire nem méltatja thesickaleon oldalát, mert általában ott egy-egy játékos megalázásáról, földbe döngöléséről van szó, mintsem az igazi lényegről, ami replay-közlés lenne. Jah és még azt is hozzátette, hogy általában azok sírnak, akiknek ott a frost orb a paklijukban, illetve azt is megjegyezte, hogy kiábrándító mennyi embernek van frost orb a paklijában a top 10-ből:
6-7-nek van frost orb benne: drakonz, cDKilLRoy pure fire (az utóbbi váltogat lost és eközött), YaBroo shadow-nature és Obesity fire-nature. És sajnos a továbbiakban is hasonló az arány...
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Formula-1 humoros
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ősszel érkezik a Fable PC-re és konzolokra
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 98%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Ultra i7-155U/16GBRAM/512SSD/14" FULLHD IPS kijelző/magyar
- Lenovo Thinkpad L14 Gen2, 14" FHD IPS, Ryzen 5600U 6 mag, CPU, 16GB DDR4, 512GB-1TB SSD, W11, Számla
- Intel LGA 1700-as Lapok
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 9070 XT ELITE 16GB / ~20 hó garancia
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- 199 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest