Hirdetés
-
PROHARDVER!
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozefgucci1
addikt
Pro nem leszel az biztos ,de lehetnek + killek miatta ami ugyan ebben a játékban nem zavaró , mert gyakran éledsz és amúgy is kit érdekel a k/d ,de na . A BF melett én pl a PubG-t tolom és ott a makró pl tíltott dolog , mert jobb a fegyver kontrol és egyes fegyverek egylövetüböl -többlövetüek lesznek .Ebben a játékban szerintem nincs értelme a macronac , mert itt ahogyan többen is írták a helyezkedés többet számít .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
-
jozefgucci1
addikt
válasz Locutus #16882 üzenetére
Ezt találtam : VG271UP 27 hüvelykes ZeroFrame WQHD monitor, IPS panel LED háttérvilágítással, 144Hz-es AMD FreeSync technológiával és VESA DisplayHDR 400 tanúsítvánnyal .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
-
jozefgucci1
addikt
válasz Locutus #16876 üzenetére
Viszont a többi BF-ben semmi gond nincs ott tökéletesek a szinek és más játékokban sem ez "szerintem valami BF5 bug lehetett , mert első indításra mér a Windows is kifikalt tőle . A felbontást automatikusan belőtte 2K-ra és 144Hz-re .
-
jozefgucci1
addikt
Szevasztok ! Az utóbbi napokban monitort cseréltem és displayportra raktam át a 144Hz miatt ,de a BF5-ben olyan elmosódott fakó lett minden , hogy egy hányinger . Hiába veszem vissza a fényerőt akkor is szép fakó minden . Gondoltam csinálok egy képet róla , hogy milyen de amit beillesztettem az teljesen máshogy néz ki Ez mi lehet ? [link]
-
jozefgucci1
addikt
válasz ice cube87 #14207 üzenetére
A videóban szereplő botokat honnan szedik elő arra kíváncsi lennék
-
jozefgucci1
addikt
-
jozefgucci1
addikt
Mai jócselekedetem is megvolt . Fjell mapon E pontnál kezdésnél beültem egy légvédelmibe és a végére összelőttem 14 killt A megfelelő távolságot eltalálva simán szét lehet kapni egy gépet .
-
jozefgucci1
addikt
válasz Rigormortiis #12834 üzenetére
Persze nem vetted még észre , hogy itt ez megy folyamatosan .
-
jozefgucci1
addikt
válasz Pro!Petya #11987 üzenetére
Azt még meg is értem , hogy az NV-nek ez fontos ,de könyörgöm hány ezer játékosnak van ehhez kártyája ? Nekem mindegy csak mellette legyen valami értelmes is a játékba integrálva , mert az , hogy fegyvereket színezzek már nem nagyon köt le .
-
jozefgucci1
addikt
Első Tides of war fegyó amit meg lehetett szerezni és most a játékba belépve nekem is feldobta , hogy amit nem szereztem meg az meg tudtam venni 1200 mityinka volt csak .
Elég sok a sniper sajna és a nem városi mapok kivételével az összes kedvez nekik csak azt nem értem , hogy mit évez abban ha az utolsó sorbol lövi végig a csatát Az előbb mentem egy Conquest-et Aerosrom-on ahol csak a C csipa mentes terület . Normál csapat hiányában ki is léptem .
[ Szerkesztve ]
-
jozefgucci1
addikt
Buék Srácok
-
jozefgucci1
addikt
válasz gyuribácsi88 #11110 üzenetére
+1 Szerintem is a gyerekek inkább az általad felsorolt játékokat tolják .Az én gyerekem 13 és annyira nem érdekelte a BF , pedig azért ha az én gépem elé ült a top3-at simán hozta .
-
jozefgucci1
addikt
válasz Aethel #10840 üzenetére
Nálam egy 4790 van a 1080 Ti melett és FHD-ban nekem is beesik az FPS 60 alá egy két szituációban sajnos .Lehet a DDR3 1600-as ramok is már kevesek mellé ,de egy évig még marad ez a konfig az biztos .
-
jozefgucci1
addikt
válasz gyuribácsi88 #10652 üzenetére
Bugos bizony. Tegnap két mapon is megcsináltuk és nem adta meg .Majd ma kiderül .
-
jozefgucci1
addikt
válasz abridabri #10589 üzenetére
Sajnos egy létező bug ez is . Velem eddig kétszer fordult ez elő és csak az Alt+F4 segített .Van a másik bug is amikor járműböl kilépve belső nézetre vált a karakter és olyan mintha az ember belső részeiböl néznél ki Ami nagyon idegesítő , hogy elég gyakran a lőszeres és medic ládákat elnyeli a föld .
-
jozefgucci1
addikt
-
jozefgucci1
addikt
válasz CptAdamica #9930 üzenetére
Nálunk squadban most este ugyan ez volt a gond , mikor jött a map váltás kettönknek csak pörgött és nem csinált semmit . Folyamatosan előjön ez a hiba ma . Azt már meg sem említem , hogy ledobom a firstaid-ammo ládát és hárombol kettő eltűnik a föld alatt
-
jozefgucci1
addikt
-
jozefgucci1
addikt
válasz ForRedGlory #9615 üzenetére
Szerintem meg egyáltalán nem feleslegesek sőt , aki idetéved és meg szeretné venni a játékot legalább tisztában lesz vele mit kapt most . Kiadtak egy félkész játékot ami már szépen fut és élvezetes ,de akkor egy rossz vicc , hogy pl BR mód nincs és a max szint 50-es .
-
jozefgucci1
addikt
Az mitöl lehet , hogy az utóbbi pár napban gondol egyet a játék és csak úgy leáll , minden hiba nélkül ? Semmi özenet nincs sem pedig más fagyás csak mintha kilépnék . Aztán egyböl visszaenged ugyan oda ,de ugye bukok mindent abban a körben . Az is elég vicces , hogy 1080P-ben néha beesik az FPS 60 alá ami eddig nem volt jellemző .
Még , hogy sok a support ,de sniper még több van sajnos .
-
jozefgucci1
addikt
-
-
jozefgucci1
addikt
Srácok valaki tudna segíteni nekem egy normális repcsis beállítással ? Az alap beállítás nekem nem adja a fordulás nagyon nehéz és a süllyedés le-fel egérrel nagyon gyors . Sajna mindíg fejjel lefelé végzem a pályán kívül
-
jozefgucci1
addikt
válasz #74018560 #7683 üzenetére
Itt sem utolsó a pályaismeret+ a jó társak .Ma délután játszottam innen a ph-rol egy sráccal és folyamatosan együtt mozogtunk és állandóan segített , már emiatt megérte játszani . Szóval nekem is volt egy köröm ahol szar volt a csapat is és ilyen 3-10-íg elmentem , azt hitterm szétvet az ideg .
Ja igen olvastam , hogy a fegyók alapon a legjobbak ,de én még nem jöttem hogyan lehet optikán kivül mást rárakni ?
[ Szerkesztve ]
-
jozefgucci1
addikt
Teljesen osztom amit írtál . Sajna a sima gránát tényleg alig sebez ,de a tüzes az eléggé jó lett . A tank egy vicc ,de tényleg lövööm a gyalogot és megy tovább és hamar szét is lehet kapni .A repülők viszont túl lettek tolva. Még a suppert fegyverek sem sebzik és a légvédelmi ütegek is alig-alig. Elismerem baromi ügyesnek kell ahhoz lenni , hogy összehozz ilyen 100-10-es K/D-t ,de tegnap is egy srác három mapon csak azzal tolta és hibá a top ölés az övé volt ,de nem tudtak nyerni .Aztán még be is írta , hogy easy game ,de az ilyen nyomorult miért nem megy át Cod-ra ?
-
jozefgucci1
addikt
válasz szuk_jozsef #7266 üzenetére
Az okát pontosan nem tudom miért olcsóbb ott ,de megbízható ez biztos. Talán a legmegbízhatóbb szürke beszerzés , mert ott van pl a G2a na ott azért vannak gondok .
-
jozefgucci1
addikt
válasz anubis6 #6992 üzenetére
Szerintem ő inkább arra gondolhatott , hogy míg itt egy halál után 10 sec és máris túrhatod az ellent , addig pl egy R6s-ben szépen végigvárhatod a kör végét és ott egy halál bizony nagyban befolyásolja a csapat eredményét . A BF pedig nem egy HC játék ,de persze lehet ezt is olyan elvakultan tolni ,de akkor sem az .
-
jozefgucci1
addikt
válasz Fitzgerald #6257 üzenetére
Szia én egyet elfogadnék ha lehet
-
jozefgucci1
addikt
Azért az , hogy mennyire várós még nem jelenti azt , hogy siker is lesz , meg egy felmérés szerint aha értem én
Ettöl függetlenül én tényleg várom a megjelenést és az első visszajelzéseket . A Bf1-et előrendeltem és nagy hiba volt ,csalódtam benne , így remélem az most legalább annyira jó lesz mint a 4 volt .Már csak azért is szurkolok neki , mert a Cod nem jött be és más Fps mostanság nem igen jön .
-
jozefgucci1
addikt
Nem iagazán értem a problémát . Amennyiben béna vagyok kontrolerrel , mert az vagyok és veszek hozzá egér+bill kombót ami legális az miért csalás ?
Ui : pont ezért adtam el a boxot , mert nem ment a bf rajta .
Kisza : Ugyan már csak egy szűk réteg aki csak ezt tolja és HC módban gondolja ezt .Kit érdekel ha egy 64-es szerveren van egy ember aki így akar játszani ?
amiket példaként felsoroltál mind-mind benne vannak az EULA-ban a tiltott résznél és jó esetben még a belső progik is szürik pl a makró+ csalások . Az egér +bill használat benne van ? Nincs ugye .........[ Szerkesztve ]
-
jozefgucci1
addikt
Esetleg jött valami frissítés tegnap óta a squad bugra ? Tegnap 2 óra latt csak kétszer tudtunk squadot összehozni Aztán volt olyan hiba is , hogy meghaltam és ha nem szedtek akkor soha nem fogyott el az életem ez is milyen már .
-
jozefgucci1
addikt
Srácok a squad játék nem igen akar összejönni. Úgy 1,5 óra alatt kétszer sikerült
-
jozefgucci1
addikt
válasz ScomComputer #3331 üzenetére
Köszi , hogy beraktad , így be is neveztem egy kódra .
-
jozefgucci1
addikt
válasz Madn!ght #2661 üzenetére
Azért ha belegondoltok az éppen aktuális csúcstelefonokra is , hogy rácupannak az emberek , szóval el tudom képzelni , hogy egy videó kari miatt is adósságba verik magukat. Ismerek olyan lányt akinek a telója többet ér mint a kocsija .
-
jozefgucci1
addikt
Nagyon remélem , hogy elég lesz még az 1050TI mert nem szeretnék a gyereknek videókarit venni Ilyenkor gáz ha két gamer van a családban .
Anno amúgy a BF1 beta nálam tökéletesen futott aztán mikor élesre váltott akkor derült ki ,hogy kevés a ram 8 giga
-
jozefgucci1
addikt
válasz voodoo98 #2355 üzenetére
Persze hogy vannak tankok minden körben ,de ez a map nem tankos map ennyi el kell fogadni . Nem elég nagy és még ahogyan azt lentebb is írták cső map is , nekem kicsit olyan Cod-os érzésem van rajta . A tankot nem próbáltam , mert szétkapják pikk-pakk ,de ez rendben is van . Ami zavar , hogy tényleg mindenütt ott van az ellen sajnos sokan campelnek és még élvezik is .Nekem egyenlőre baromira bejön jobban mint az 1 .Ami zavar az a sűrű hóesés ,mikor alig látni valamit +a hangok . Tök nyolc mit mire állítok akkor sem hallom az ellent merrül jön pontosan , ez baromi zavaró .
-
jozefgucci1
addikt
Fölös kulcsot én is szívesen fogadok srácok ,sajna én nem kaptam pedig Bf4
1 is ott van az accomon igaz utóbbi csak az alap .Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.