-
PROHARDVER!
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
válasz
kisza25 #14639 üzenetére
A játék heve visz magával, de 11 körül már érzem, h utolsó kör kéne legyen aztán meg morgok, h milyen szarul megy.
Múltkor PS-eztünk haverral és azt hallotta, hogy behorkoltam, szerinted?Az a poén, hogy gyalog is hozom a PRO szintet, mi lenne ha kipihent lennék, hmmmmm.
btw: amióta átraktam HIGH-ra a grafot full low-ról, azóta esik a KD-m (3.32-ről 3.2), nehezebben veszem észre az enemyt, meg vhogy másabb, bár az FPS megvan ugyanúgy, fura na. FAP-FAP-FAP
#14640) Astroboy: BR, ááááá, az nálam az utolsó, csak ha már minden kötél szakad, nekem ez az ág sosem jött be sem egyedül, csak csapatban.
szerk: ja OFF!
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- iOS alkalmazások
- Ford topik
- Nintendo Switch 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Filmvilág
- Apple asztali gépek
- Gaming notebook topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Black & Decker töltőt keresek
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest