Hirdetés
-
PROHARDVER!
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
válasz
kisza25 #14639 üzenetére
A játék heve visz magával, de 11 körül már érzem, h utolsó kör kéne legyen aztán meg morgok, h milyen szarul megy.
Múltkor PS-eztünk haverral és azt hallotta, hogy behorkoltam, szerinted?Az a poén, hogy gyalog is hozom a PRO szintet, mi lenne ha kipihent lennék, hmmmmm.
btw: amióta átraktam HIGH-ra a grafot full low-ról, azóta esik a KD-m (3.32-ről 3.2), nehezebben veszem észre az enemyt, meg vhogy másabb, bár az FPS megvan ugyanúgy, fura na. FAP-FAP-FAP
#14640) Astroboy: BR, ááááá, az nálam az utolsó, csak ha már minden kötél szakad, nekem ez az ág sosem jött be sem egyedül, csak csapatban.
szerk: ja OFF!
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Energiaital topic
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- És milyen illatú legyen a készülék?
- Renault, Dacia topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest