Új hozzászólás Aktív témák
-
steele80
senior tag
https://help.ea.com/en-us/help/pc/how-to-flush-dns-cache-for-windows/ Ezt próbáld meg.
Illetve ez megoldott egy ilyen problémát
Install and Run Revo Un-installer
3. Select the desired program (right click)
4. Select Un-install
5. Scanning Mode (Select Advanced)
6. Locate and delete left over files (Select All that apply, then delete) Choose next.
7. After Revo has removed the program please clean boot the PC and reinstall the titlethis is what EA help told me to do
-
-
-
Érdekes... én még azt próbálnám meg estleg, ha tényleg ezért a nyelvi cuccért nyavajog hogy uninstall origin és a játék is.
A fiókodon állítsd át a régiót amerikaira.
Ha bírod az angolt valamennyire tedd fel a klienst US amerika angol nyelvvel, a játékot dettó letöltés és telepítés után tedd fel szintén amerikai nyelvvel és nézd meg úgy.Na jó, első körben probáld meg inkább telepítések nélkül. Csak az acc régió legyen US, a játék nyelve US és az Origin kliens nyelve is US.
Nézd meg úgy mit csinál.
-
-
-
-
Érdekes, nálam is így néz ki minden. Esetleg még letörölheted a BFH összes beállítását a Documents mappában, majd kikapcsolod a felhőbe mentést ennél a játéknál és úgy játszol vele. Még azt tudom elképzelni, hogy az Origin szerveren van egy sérült mentésed és azt állítja mindig vissza az Origin.
-
-
-
-
-
-
steele80
senior tag
Én nagyon sokat szívtam, mire rájöttem, hogy kell elindítani. Nálam a módszer ez: csak a gyári víusirtója a W10-nek, a 3. féltől származó blokkolta ez nálam az Avast volt. Böngésző: csak az EDGE-el indult el, hiába Chrome, Firefox, Internet Explorer, csak az Edge. Origint elindítod, Edge-en belépsz a Battlelogba, bejelentkezel, rámész a szerverkeresőre és ha látod a szerverek után a pinget, akkor biztos, hogy tudsz játszani. Katt a szerverre és megy.
-
Amikor elhasal a program, akkor a Start menüben keress Eseménynaplót, azon belül Windows-naplók, azon belül Alkalmazás, ott meg nézd meg, hogy milyen hibával áll le a bfh.exe.
A böngészőhöz annyi, hogy amikor elindítod Originből a játékot, akkor egy böngésző jön fel, ahol ugye a szervereket választod ki. Felül a nevedre kattintva egy menü jön fel, ott Settings és van az a plugin free kapcsoló.
-
Ha új a telepítés, akkor nem érdemes.
Mondom, még nézd meg a Windows logot közelebbreől.
Meg nézd meg a böngészőben, amikor indul a játék, hogy a nevedre előjövő settings menüben mire van állítva a Use plugin-free game launching opció. Nálam be van kapcsolva. De ha új a telepítés, akkor ez alapból be kéne legyen kapcsolva.
-
-
-
-
-
-
Az kavarja meg az embereket, hogy a prémiumosok két héttel korábban megkapják a DLC-t, mint hogy különállóan megvásárolható lenne. A marketingesek meg úgy fogalmaznak, hogy a DLC mindenki számára elérhető lesz x hó, y napon. De ők ez alatt azt értik, hogy megvásárolható. Mondjuk szerintem is féleérthető ez a fajta kommunikáció.
Meg lehet nézni, a "hivatalos" bejelentést:
BFH Getaway Rolling Out for Everyone Jan 26th
...
Battlefield Hardline: Getaway will be available for manual download from your respective platform game store once the maintenance is complete.Mások rá is kérdeztek emiatt:
Getaway free on not ?Q: this new dlc was suppose to be free for standard players on 26 of jan ?
A: no. it never said free. it said it was available. which means it is available to buy and play, before the 26th you could not buy and play it. Premium 2 week exclusivity.
-
kisza25
félisten
mármint a futár fele, vagy a játék fele? vagy 8 fele? vagy minek afele ér oda
spanglee001: beta alatt lett egy két favorit fegyver, de már nem emlékszem melyikek voltak azok
az ump-45 az adta arra emlékszem, de mi volt még azt passzolom, most azért nagyobb a fegyverválaszték ugye, mint a bétában volt?vagy most is ennyire kötött? -
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 3GB I 160GB I 15,6" HD I DP I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest