- Azonnali fotós kérdések órája
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Hát úgy fest, ha ennyi időbe telt elszánni magukat hogy olyan mapokat készítsenek amik mégcsak nem is újak, pedig biztos elég jó kis programjuk van rá nah meg sok emberük. Tényleges új mapokra akkor mennyit kell várni 2 évet? bár addigra lesz bf3 ez meg landol a kukába.
A vietnam az csont ugyanez lesz, nemhiszem hogy stabilabb lesz mint a nagyobbik tesó.Azt megkérdezhetném hogy 4 magossal mennyivel lett stabilabb a játék? mert én most így képzeletbe azon elmélkedek melyik is lenne jobb vga vagy 4 mag, a procit azért zárom ki mert azzal csak bukok, vga az egyetlen amihez nem kéne új alaplap.
Tesóm nemrég vett egy 955-ös black editiont és a cuccokat én vettem át, átjött hétvégén a winyómat átraktuk a másik gépbe és megnéztük jobb lett e 4 magossal, highon elég fosul ment, med-re rakva eléggé megugrott a teljesítmény, szépen futott, de én úgy érzem jobban járnék egy vga-val, mert a procim nem gyenge a játékhoz csak a 2 magost nem támogatja kellőképpen a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Nintendo Switch
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Formula-1
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- Crosshair VII Hero + 5800X3D + Le Grand Macho RT + Crucial Ballistix 2x16GB 3600 CL16 DDR4
- Ps5 slim
- Logitech G920 PC/Xbox One kormány+pedál+váltó
- ASUS ROG CROSSHAIR VII HERO WIFI alaplap (dobozos, minden tartozékával)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest