- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Azonnali fotós kérdések órája
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe-T
tag
válasz
gabipaci #14508 üzenetére
Szia Gabi!
Tegnap a kettes szerveren volt egy érdekes dolog. Nem tudom nálad, hogy viselkedett a program! Valparaison amikor hárman voltunk csak fent egy néhányszor védőként sikerül lelőnöm titeket és érdekes módon a kör végét simán nulla ponttal zártam! Kérdeztem is, hogy neketek sem adott pontot a játék?
Illetve egy másik érdekes dolog, hogy most kezdtem el a medic kasztot és minden egyes elhalálozásom után minden spec tulajdonságot újra be kell állítanom, holott úgy tudom, hogy a program mostmár meg kellene, hogy jegyezze a beállításokat, mégsem ez történt! Másnak is van ilyen vagy ez csak nálam egyedi probléma?
Volt egy érdekes dolog még Arica Harboron. Elhalálozás után nem tudtam saját csapattársra rászületni, de ez még hagyján, de hogy még a térképre sem tudok a bázisra bökve azért az egy kicsit bosszantó! Teljesen olyan volt mintha kifagyott volna a programnak az ujraszületős része, de a többi minden működött, aztán egyszercsak működött rendesen! Érdekes anomáliák vannak ebben a gémben "néha"!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Direct One (műholdas és online TV)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sorozatok
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Új! 2025-ÖS 10 Magos DDR7 DLSS 4.0 RTX 5060 TI 8GB Gamer PC 14. Gen I5-14400 16x4.7Ghz 1TB SSD 32GB
- Nikon D5100 + kit obi 18-105mm 3.5-5.6G
- Lenovo Legion go
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest