- Gaming notebook topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
- NVIDIA® driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Running
tag
Reméljük sikerül készíteni egy jó Battlefield játékot. Mondjuk én a BF2-BC2 óta várok egy modern korban játszódó "jó" Battlefield játékra, de előbb, vagy utóbb csak megcsinálja valaki. A 3. és 4. rész nálam nem jött be annyira mint az előzőek, leginkább a térképek és a játékmenet erős Cod-osításai miatt.
Nem gondolom azt, hogy a mostani rész jó lesz, szerintem nem lehet úgy játékot készíteni, hogy mindenkinek megfeleljenek. A Battlefield 2 féle conquest játékmenet már lassú és idejétmúlt lehet, de az biztos, hogy a többség nem élvezné.
Alapvető probléma a céggel, hogy a még több eladás felé kezdték elvinni a projektet, ezért egyre Cod-osabbá vált. Elvesztette a karakterét a frencsájz. Nekem se az 5. se az 1. nem jött be és nem azért mert szar játékok voltak, csak nem volt már elég taktikus a játék. A daráról szólt minden. Hiába voltak "nagy" térképek, ha a zászlók egymás hegyén-hátán voltak. Egy csatornába volt terelve a játékos, csak mert úgy több dolog történik. Nem ítélem el őket a döntésért, de nem tartom valószínűnek, hogy az én ízlésemnek készülne dollár 100 milliókból egy projekt. Komoly pénzügyi nyomás alatt van a fejlesztőcég, 0 önálló döntés van a kezükben. Majd a pénzemberek megmondják mi az út és az nem feltétlen fog találkozni a közönséggel. De nyilván lehet máshogy is, csak nem gyakori. Azért drukkolok, hogy végre egy jó Battlefield és Battlefield ízű játék guruljon ki a gyárból.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Intel Core i7-13700K Processzor
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I DP I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest