Hirdetés
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Micro Four Thirds
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Aktív témák
-
megint én
őstag
válasz
Muerte #25158 üzenetére
Tudom miről beszélsz. A mi csapatunk anno CSben csöndes kis csapat volt magyar szinten, mert direkt kerültük a magyar elleneket, és csak külföldiekkel toljuk, nehogy kitudódjon a taktik, meg minden. Készültünk a Becupra 8 hónapon keresztül megállás nélkül napi 8 wart volt hogy arra ébredtem amikor elbasztam az egyik kört és újra megálmodtam. És úgy volt, hogy megnyerjük a Becupot akik ismertek mindet, és mi is úgy saccoltuk, hogy 85-90% eséllyel indultunk volna, a pénzt már át is utalták nekem, aznap utaltam volna egy összegben a nevezést. De két kis b**uzi összeveszett, és felbomlott a klán. Akkor döntöttem el, hogy verseny szerűen többet nem. Ezután már csak az SC2 volt ami ennyi adrenalint váltott ki, ott gyémánt liga 36. helyezés voltam. De nem tetszett. Munka, eddzés, barátnő stb. És igen kifejezetten rossz a túlzott igénybevétel, de amiről itt a BF3 szól nekem az a töredéke annak amit anno a CS művelt velem. És ezt (legalábbis még) élvezem. Amúgy jó játék a tracmania!
Aktív témák
- Sony Bravia 50"-os LCD tv (KDL-50W829B X-reality PRO)
- Phone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- MSI Modern 14 B11MOU notebook, ÚJSZERŰ állapotban!!
- Maxra bővített Razer Blade 17 Pro gyönyörű állapotban
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest