Aktív témák
-
megint én
őstag
válasz
mackosajt #25094 üzenetére
Majdnem egyet értek veled, de kb egy évtizede tolom FPS játékokkal, és a tapasztalataim, hogy a Német, belga, osztrák szerverek a legfaszábbak. Ezek közt vannak a legszarabb, csíteres szerók is, de a leg minőségibb, legjobb játékos állománnyal rendelkező, minőségi, laggmentes szerverek. A Magyar szervereken meg nem tetszik a pofád egy hülyegyerek adminnak, és már repülsz. Ott volt még BC2ben a Debreceni, a Multigaming stb. és pár hszel ezelőtt is:(#25092) G4ula84 Ez a magyar színvonal. Azon az MG szerveren is volt, hogy egy kör alatt 4x-5x lekilleltek, és átpakoltak a gyengébb csapatba. A Debrecenin meg már 18/0nál kibasztak.
Az a káromkodás is... Jó, van ami már átmegy anyázásba, meg nagyon eldurvul, de egy hülyegyerekér is kaptam már bant, amikor azt írták nekem, hogy "köcsög csíter geci vagy". Ami a legszebb, hogy ő az admin pajtija volt, és erre a beszólásra nem kapott bant. -_-' Ráadásul belefért volna még az a beszólás is, én is felkapom, és elszabadul az adrenalin amikor sorozatban lelőnek. Én idegből játszom, és volt már hogy az asszon baszott tarkón papuccsal, hogy ne üvölts már!
Aki meg nem tudja elviselni az inkább barbizzon!(#25103) v!ct0y
+1
Aktív témák
- Projektor topic
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest