- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Dell notebook topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
morfondőr
addikt
A listázás működik minden esetben! Kipróbáltam, hogy úgy indítottam, hogy előre beírtam a subst H: /D parancsot, de akkor azt írja ki, hogy "invalid parameter -H". Ezután lefut a fentebb említett parancssor és mégsem csatolja fel a meghajtót.
Van egy olyan ötletem, hogy lefut a subst parancs, azután keressen meg egy bizonyos file-t a H: meghajtón, amit felcsatolt, ha nem találja, akkor futtassa újra a subst parancsot, amíg nem lesz meg. Így addig futtathatja, amíg nem csatolja fel a meghajtót és nem találja meg így a file-t. Csak ez megint meghaladja a képességeimet!
Kérhetnék segítséget?Szerk: Próbáltam a linkelt programot, de az sem működik újraindítás után. Mindig kézzel el kell indítanom és kiválasztani a mappát!
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Konzol Screenshot
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest