Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maark
csendes tag
válasz
antikomcsi
üzenetére
Ha aszinkron üzemben nem ment 210MHz FSB-vel a proci, akkor gyorsabb ramok mellett miért menne? Azért állítottam a RAMokat 80%-os FSB-re, hogy lássam a mag megy-e, de nem!
Egy DVD-t így is majdnem 4 óra alatt nyomok át egy CD-re, gondoltam lerövidítem az időt...
Meg köszönhetően Zalman barátainknak most (nem full terhelésen) 28°C-os a proci. Hadd melegedjen egy kis többletórajelért...
[Szerkesztve] -
Maark
csendes tag
válasz
antikomcsi
üzenetére
Na erre volt szükségem, meg hogy hogyan tudom mobil bartonná átvarázsolni a procimat! Azt olvastam úgy már ugrik a lock!
-
Maark
csendes tag
válasz
antikomcsi
üzenetére
Ez gáz!
Írtam az előbb is, 210MHz-nél is lefagy a proci! A RAM-ot az FSB 80%-ára állítottam, így mehetnék 250-ig a procival, míg a RAM maradna max 200MHz-n.
A szorzólockot kellene valahogy megszüntetni! Na, de hogy?
Igazából nem akarom nagyon piszkálni a RAM-okat, mert ez tényleg a max, amiket tud hozni! Egy 12-13-14*200MHz-ről álmodok!
Hogy lehetne?
Átnevezem az L6-os sszeköttetéssel mobil Athlonra, és úgy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Cudy routerek
- PlayStation 3
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple Watch
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856, 100% Akksi
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest