Hirdetés

Aktív témák

• kmiki20

senior tag

Nekem is hasonló problámám van annyi külömbséggel,h nekem nem halott a procim.
    szóval mikor megvettem a gépem(lsd configom)Abit An7-es lap+2500+barton proc(sztem lockos,de nem tudom megmondani)+2x256Mg samsung brand ram.1 barátom állította össze/tette működőképessé.Egyből felhúzta 3200+ra,amit alapfeszen gondnélkül vitt a gép kb 5-6 hónapig.De nem akartam kockáztatni,mert a terhelt 55-60°C-t magasnak ítéltem és visszavettem 2500+ra.Azóta akárhányszor próbáltam nem sikerült 3200+ra állítanom.Hűtése 1 glacialtech silentbreez III.A biosz verzió se változott(1.5-s van fenn)1-dül 1 dolog változott meg a configban lecseréltem a 2*256Mg samsungot 2*512 Hynixramra.
    Próbáltam mindent már,emeltem feszt 1,65-->1,688-ra(a követjező lépés már 1,7V felett lenne,azt meg nem merem :B)Bioszt nem frissítettem,ha win telepítésés előtt rakom 3200+ra akkor nem települ fel a win,mert kiírja,h vmi dll-hiányzik,ami ha alapon rakom fel akkor meg nem.:F Ha a win telepítése után rakom 3200+ra,akkor meg nem indul el a gép.
    A proci nem volt kiszedve lassan már 1,5-2 éve,sose piszkáltam,nem vettem le a hűtőt.

Bocsánat,h ide írtam be+h ilyen hosszú lett,de remélem vki tud segíteni.

Aktív témák