Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Blu ray írás és írási hiba
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Múltidéző, bézs toronyházakkal villant a Thermaltake
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Ez aztán elég komoly ProArt monitornak tűnik!
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED TV topic
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Milyen hűtőd van? Nekem D5T-vel max. 2086-ot bírt, Vantec Aeroflow-val 2400-at, 50 fokon, de csak 2166-on stabil max....
-
b.bone
senior tag
2300-2400 Mhz nem sok egy kicsit? ha jol vágom igy fejből 1.84Ghz a 2500+.
én nemszoktam huzni a gépem és annyira nem is érdekel ebből kifolyólag nem értek hozzá. Szval légyszi ne kövezettek meg az első mondatomért csak nekem soknak tünt. De nekem is ilyen procim van. steppingjét nemtom de augusztusban vettem szal elvileg lehetne.
a lényeg hogy engem is érdekel. -
qpakcovboy
őstag
Hello mindenkinek!
Komoly a problémám, van egy ilyen procim, egy nf7-es lapba, de sehogy sem tudom 2100MHz fölé vinni, max 222*9.5, vagy 200*10.5, ez fölé nem megy, se fesz emeléssel, se semmivel, a rammok időzítését visszavettem, a procin ez volt: AQZEA, asszem ez jót jelent, szeretném mondjuk 2300-2400on járatni, de sehogy sem akarja, van valakinek valamilyen 5lete?
Előre is köszi mindenkinek!!!
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
- 27% - Yodoit PTM15 hordozható 15,6 monitor! 1920x1080p / IPS / hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest