Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sellerbuyer

őstag

válasz zelin #192 üzenetére

Miután a HP 1.5GHz-es microserverről (ami régen nagy szerelmem volt, mai napig van belőle 3db otthon) pontosan tudtam, hogy nem bírja már a fullHD-t sem normálisan vinni, Bananat eszembe sem jutott volna ilyen feladatra venni.

Ez egyértelműen kisfogyasztás+24/7-es üzemű kiszolgálónak tökéletes. A grafikai megjelenítést el kell felejteni még akkor is, ha van GPU-ja és be tudod üzemelni.

Azt már látom én is, hogy csak komoly mókolgatás árán lehet bármilyen eredményt elérni vele, de én úgy gondolom, hogy ha ezt meg akartam volna úszni, akkor veszek ennyi pénzért egy USB-s routert és csaknem minden faja anélkül, hogy bármit kellene csinálni vele. Szóval ez benne van a pakliban, ha az ember emellett dönt. Akkor kicsit én is kétségbe estem, amikor azt láttam, mennyire nem támogatott, ill. az összes kernel siralmas, amit heggesztettek rá és most sem mondom, hogy látom már az alagút végét, de legalább már kiderült, hogy azért (bár sok melóval) el lehet majd érni azokat a célokat, amikre gondoltam.

Új hozzászólás Aktív témák