-
PROHARDVER!
Baldur's Gate 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jacktor
aktív tag
Igen. Jelenleg ez mindig kikapcsol, ha karaktert váltasz, illetve csatában minden körben mikor kari fókuszt vált. Most ilyenkor mindig rá kell bökni az egyik nyíl billentyűre hogy visszakapcsoljon.
A DOS I-II-ben nincs ilyen probléma, ott is csak az az idegesítő mikor csatában támadáskor visszarepül a kamera a karakterre, gondolom hogy lásd az animációt, amire amúgy nem vagyok annyira kíváncsi, mint inkább hogy mennyit sebzek. -
Jacktor
aktív tag
Az edge panning egy a release eleje óta ismert bug, amit azóta sem hotfixelt a larian, pedig erősen játékélmény-romboló és nem keveseket frusztrál hogy gyakorlatilag nem tudsz billentyűzet nélkül játszani. Beküldtem én is bugként.
Van rá barkács megoldás (autohotkey, 4. egérgomb), de na, nemár... -
Jacktor
aktív tag
válasz
VikMorroHun #684 üzenetére
Hamár DOS2, nálam az a 10/10 játék. És kizárólag a harcrendszerbeli különbség miatt (ott ugye akciós pontok vannak, ami sokkal taktikusabbá tette a csatákat).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Nintendo Switch
- Formula-1
- EAFC 25
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest