Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Drizzt

nagyúr

válasz PhilBrick #488 üzenetére

Tegnap a drow leany es party-ja leszedese masodjara sikerult, a druid grove-nal. Pedig felulrol, varfal mogul mentunk. De egyszeruen a a drownak van vagy jo 80 HP-ja, koronkent van vagy 3 akcioja, meg telportalgat, dobal minden szarral! Elsore kikaptam, masodjara meglett, de ugy, hogy csak a fo karakterem nem lett downed es vagy 3 hp-vel. Ami meg gond, hogy hiaba vannak spellcastereim tomegevel: Gale, Wyll, Shadowheart, egyszeruen tavolrol nem talalok semmi ertelmes varazslatot. Lofasz sebzesek(1d8, 1d10, 1d12) es altalaban be sem talalnak. Ami meg nagyobbat sebez(burning hands, melfs acid), tipikusan vagy kozelrol hasznalando, vagy ugyis kivedik. Egyebkent pihenni nem szeretek, igyekszem minimalizalni, de tudom, hogy muszaj lesz sajnos joval tobbet. Alkimiara meg nem jottem ra, hogy hol, vagy hogyan lehet csinalni, pedig receptem mar akad boven. Most latom, hogy siman H billentyu. De hiaba engedtem a tutorialokat, ez total nem derult ki magatol. Tudom sokat rinyalok, pedig anno az elso jatekom, ami "eredetiben" volt meg, az a BG2 volt szuletesnapomra.

• AsakuraDave

őstag

válasz PhilBrick #488 üzenetére

Nekem eddig az elején nem sok gondom volt bár a kriptában volt egy kis meglepi és a casterek leszedték 2 party tagomat readás csak 3an voltunk mert ugye véletlen hazaküldtem az egyiket. Ez a felélesztés azért elég OP hogy 3 köröd van rá de ezt a sok miss attackot nem vágom, mármint DEX build oké de a mágusom nehogy már ilyen akrobata legyen meg hogy egy fireball misseljen :Y Hagytam is 1hp-n mert pont 8dmget kap be ha betalált az enemy és az a max hp neki lvl1 :DDD :DDD
    vicces volt hogy kinyitom a hidden kamrát a szobor mellett mögött és feléledtek a csontik és a csaj cleric, akinek az artifactja van megszólal az átvezetőbe, hogy szerencsénk van a sötétbe nem látnak csak én azzal szórakoztam előtte hogy minden braziert tele lőttem fireballal :DDD Így szép világos volt

Új hozzászólás Aktív témák