- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Philips LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Milyen processzort vegyek?
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaze71
őstag
Nekem egy Samsung-gal volt csak gondom eddig, igaz azzal szívtam hasonló okok miatt rendesen. 80 GB-os első generációs SATA-II-es volt, valami HD80xx. Melegedett és volt pár áthelyezett szektor is rajta. Nem cserélték, mert a bolt szerint lefutott a Samsung teszprogi és úgy jó volt. A melegedés azt jelentette, hogy nem igen járt 50° alatt. Aztán hagytam az egyik gépben üresen, menjen csak a halálába. Egyszercsak nem indult a gép, aztán ha elindult, mindjárt megfagyott, ha meg akartam nyitni a winyót. Kélyes vigyor és már vittem is tesztre. Másnap cserélték, de már 160-ast kértem helyette, ami HD161HJ névre hallgat és azóta is hibátlan. Meg a többi Samsungom is hibátlan, soha nem volt velük gondom, ezt az egyet leszámítva. Most van 2 db 160-as, meg 2 db 250-es ée 1 db 320-as. Egyébként én valahogy most a 640-es 1 tányérosig vagyok úgy, hogy azok már tutira kiforrott típusok, nem melegszenek és halkan végzik a dolgukat. Ami nem egy tányéros, az is lehet jó, csak valószínüleg kicsit lassabb, meg hangosabb. Ami meg 640 fölött van, főleg 1 TB fölött, az még némileg gyerekcipőben jár és sok lehet a hibás. Az addig rendben van, hogy ha meghal cserélik, de a sok kellemetlenség nem hiányzik. Meg lehet adatvesztés is. Tavaly már egyik havert lebeszéltem róla és azóta Ő is belátta, hogy jobb így, mert 2 db 500-as WD-t tettem a gépébe. Mennek, mint a szél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Vírusirtó topic
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest