Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
Powerer
tag
Heló!
A problémám a következő: ma délelőtt játszottam egy játékkal, semmi bajom nem is volt. Kiléptem, hogy karaktert váltsak, de ekkor betöltés helyett újraindult a gépem. Megint megpróbáltam, ugyanúgy lefagyott.
Megkerestem Totalcmdben a játék mentéseit, hogy legalább azt kimentsem, ha már a játék nem megy, de amikor rányomtam egy spacet, hogy kiszámolja mekkora is a mentés, újraindult a gép! Kérdeztem is magamban, hogy ez meg mi?
Beütemeztem egy scandiskezést, na majd az kijavítja.
El is kezdte, fájlok ellenőrzése hamar lement, jött az index ellenőrzése és 20%-nál kékhalál és újraindulás egyből.
Ezután leformáztam a vincsesztert és újra felraktam rá az XPt, és visszamásoltam rá 50 gb anyagot.
Pont nemrég kerestettem egy fájlt a gépen, és a keresés lefagyott a zenemappáim egyikénél. Újraindult a gép.
Csupán beléptem az előbbi mappába Totalcmdben és máris újraindult a gép.
Bad sectorra gyanakszom, de nem tudom hogyan lehetne kideríteni mi a vinyó baja. Valaki tud valamit?
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- Eladó újszerű Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB levendula / 12 hónap jótállás
- LENOVO ThinkPad T14 Gen 2i - i7-1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest