Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Hobby elektronika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
proper
őstag
ha átlátható forumot szeretnénk akkor nem lehet mindenkinek minden problémája miatt topikot nyitni mert már billionál tartanánk
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
mint irtam tedd fel a hdd sentinelt, van topikja itt a ph-n is
amugy meg ha smart-os a vinyo elkülöniti a bad sectorokat automatice és nem okozhatnak galibát, inkább alapapi vezérlő vagy hdd elektronikája lesz ott a probléma inkább
amugy aa konfigod ismertetése se lenne egy hátrány és a vinyo pontos tipusa
[Szerkesztve] -
proper
őstag
-
Powerer
tag
Heló!
A problémám a következő: ma délelőtt játszottam egy játékkal, semmi bajom nem is volt. Kiléptem, hogy karaktert váltsak, de ekkor betöltés helyett újraindult a gépem. Megint megpróbáltam, ugyanúgy lefagyott.
Megkerestem Totalcmdben a játék mentéseit, hogy legalább azt kimentsem, ha már a játék nem megy, de amikor rányomtam egy spacet, hogy kiszámolja mekkora is a mentés, újraindult a gép! Kérdeztem is magamban, hogy ez meg mi?
Beütemeztem egy scandiskezést, na majd az kijavítja.
El is kezdte, fájlok ellenőrzése hamar lement, jött az index ellenőrzése és 20%-nál kékhalál és újraindulás egyből.
Ezután leformáztam a vincsesztert és újra felraktam rá az XPt, és visszamásoltam rá 50 gb anyagot.
Pont nemrég kerestettem egy fájlt a gépen, és a keresés lefagyott a zenemappáim egyikénél. Újraindult a gép.
Csupán beléptem az előbbi mappába Totalcmdben és máris újraindult a gép.
Bad sectorra gyanakszom, de nem tudom hogyan lehetne kideríteni mi a vinyó baja. Valaki tud valamit?
Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Elemlámpa, zseblámpa
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kés topik
- Gyúrósok ide!
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HP Elitebook X360 830 G7,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

nekem van egy vinyom amin 16 badsector van és sokáig rendszervinyo volt de semmit nem lehetett belöle észre venni