Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxxika
senior tag
válasz
BomiBoogie #25774 üzenetére
Egy rendszervisszaállítás segített. Ezután már az nvidia progi látta a gpu-t, de először megint nem kapott elég videomemóriát a játék. Átállítottam a programbeállítást, hogy az nvidia-t használja, mostmár megint tökéletes, köszönöm. Azthittem bajlódnom kell egy új rendszerrel....
-
haxxika
senior tag
Megköszönném ha erre is tudnátok választ adni.
-
haxxika
senior tag
Sziasztok!
Van 1 kis problémám a gépemmel.
Valamiért nem akar életre kelni az nvidia gpu a laposban, és ezért csak a belsőt hajlandó használni. Ha rámegyek az nvidia beállításokra, akkor azt írja, hogy Jelenleg nem csatlakozik megjelenítő az nvidia gpu-hoz. Az ég világon semmit nem műveltem vele. Próbáltam drivert újrarakni, semmi. 1ik pillanatról a másikra lett ilyen, fogalmam sincs miért. 3 órája még tökéletesen tudtam játszogatni, most meg nem lehet egyszerűen. Ennyi idő alatt csak egy nexus 7 toolkitet raktam fel.Gépadatok:
Asus U30JC
Intel i3-350M
Nvidia 310M
Intel HD 3000
Új hozzászólás Aktív témák
- Torrent meghívó kunyeráló
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Építő/felújító topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- További aktív témák...
- Több db Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 újszerű, karcmentes videokártya
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- zotac amp gtx 1060 6gb
- Nvidia GeForce RTX 2080Ti 11 Gb GDDR6 2 db videókártya eladó + Ajándék Nvidia SLI híd