-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moonwolf
senior tag
válasz
MasterDeeJay #83539 üzenetére
A feladatkezelőben ez melyik opció?
-
Moonwolf
senior tag
válasz
MasterDeeJay #83539 üzenetére
Teljesítmény centrikusra van állítva alapból, az összes memória helyre mennek a ramok hogy az octa channel legyen meg, még ugyanannyi ram modult tudnék bele rakni de azzal csak a memória méretét növelném.
Az lepett meg hogy a dupla xeon proci jobban meghajtotta az 1 gigás HD5850 vga-t Guild Wars 2 alatt mint az első generációs i5 ös, úgy értem hogy több volt az fps egy picit! -
Moonwolf
senior tag
válasz
MasterDeeJay #83537 üzenetére
Lenovo D30 brand gép. Mindegyik csatornában van memória. Megnéztem a user manualt, ott a memória helyeknél ki van írva hogy az egyes vagy kettes procihoz tartozik. A pci slotoknál viszont nincs, csak annyi hogy mind a kettő 16x-os.
A gépet nem most raktam össze, akkor egy ilyen megoldás jobb ár érték arányú volt. Most jutottam el oda hogy korszerűbb vga legyen benne. Amúgy videó vágásra meg tervezésre használtam főként, a játék mellékes volt, ha meg már van erősebb vga akkor úgy voltam hogy kicsit tesztelgetem. -
Moonwolf
senior tag
Ezt értem, azt is hogy 4 gigás változat az gyorsabb. Bányász nem lehet 0 napos frissen bontott kártya. Arra számítottam hogy duál xeonos rendszerben valamivel gyorsabb lesz, mivel a régi HD5850-est sokkal jobban meghajtotta a két xeon mint az 1st gen i5ös.
-
Moonwolf
senior tag
Sziasztok!
Erre mi lehet a magyarázat?
Egy 4 gigás és 8 gigás változat külön konfigokban, hogy lehet jobb pontszáma a régebbi szerényebb teljesíménnyel rendelkező konfigban?
Amit még furcsálok hogy a teszt alatt a procik sebességét visszaveszi az oprendszer. -
Moonwolf
senior tag
Sziasztok!
Laptop esetében mekkora lehet a különbség egy AMD Radeon Vega 8 és egy AMD Radeon 540 között?
-
Moonwolf
senior tag
Sziasztok!
Sapphire HD 5850 es VGA m van, legfrisseb driver van rajta. Win7 HomePremium 64 bit eredeti oprendszer.
A probléma az hogy néha néha elmegy egy szemvillanásnyira a kép. Fekete lesz. Mintha az a cuccos jönne elő hogy engedélyezem a program inditását. Ami érdekes hogy játék közben soha nem jött még elő.
Az élmény indexet is frissítettem már.
Mit lehetne még csinálni?
A választ előre is köszönöm!
Üdv: Moonwolf
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- Autós topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Elfelejtettem a film címét
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- További aktív témák...
- ASRock Radeon RX 6900 XT Formula OC 16GB GDDR6 256bit
- MSI GeForce RTX 5080 16G GAMING TRIO OC majdnem új 2028.04.22-ig magyar garis
- RTX 3080 10Gb GDDR6X Manli (Beszámítás)
- 3 Év Gari - Asus RTX 3060 12GB Dual V2 OC 192bit
- Eladó GARANCIÁLIS ASUS RTX 3060 TI 8GB / MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING X 8GB LHR
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest