- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ZIDOO médialejátszók
- Megteremtheti a megakézikonzol fogalmát a Tencent
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple notebookok
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hobby elektronika
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PlayStation 5 Custom DualSense kontrollerek (Videó)
- 💣 BLACK FRIDAY a lapcsaládon: ma akár 20%-ot is jóváírunk a vásárlásaidból! 💰
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moonwolf
senior tag
Sziasztok!
Sapphire HD 5850 es VGA m van, legfrisseb driver van rajta. Win7 HomePremium 64 bit eredeti oprendszer.
A probléma az hogy néha néha elmegy egy szemvillanásnyira a kép. Fekete lesz. Mintha az a cuccos jönne elő hogy engedélyezem a program inditását. Ami érdekes hogy játék közben soha nem jött még elő.
Az élmény indexet is frissítettem már.
Mit lehetne még csinálni?
A választ előre is köszönöm!
Üdv: Moonwolf
=Privát üzenetre illik válaszolni!= \...Az élet értelme nem a létezés, hanem a létezés által megtett út...\
-
Moonwolf
senior tag
Sziasztok!
Laptop esetében mekkora lehet a különbség egy AMD Radeon Vega 8 és egy AMD Radeon 540 között?
=Privát üzenetre illik válaszolni!= \...Az élet értelme nem a létezés, hanem a létezés által megtett út...\
-
Moonwolf
senior tag
Sziasztok!
Erre mi lehet a magyarázat?
Egy 4 gigás és 8 gigás változat külön konfigokban, hogy lehet jobb pontszáma a régebbi szerényebb teljesíménnyel rendelkező konfigban?
Amit még furcsálok hogy a teszt alatt a procik sebességét visszaveszi az oprendszer.[ Szerkesztve ]
-
Moonwolf
senior tag
Ezt értem, azt is hogy 4 gigás változat az gyorsabb. Bányász nem lehet 0 napos frissen bontott kártya. Arra számítottam hogy duál xeonos rendszerben valamivel gyorsabb lesz, mivel a régi HD5850-est sokkal jobban meghajtotta a két xeon mint az 1st gen i5ös.
-
Moonwolf
senior tag
válasz MasterDeeJay #83537 üzenetére
Lenovo D30 brand gép. Mindegyik csatornában van memória. Megnéztem a user manualt, ott a memória helyeknél ki van írva hogy az egyes vagy kettes procihoz tartozik. A pci slotoknál viszont nincs, csak annyi hogy mind a kettő 16x-os.
A gépet nem most raktam össze, akkor egy ilyen megoldás jobb ár érték arányú volt. Most jutottam el oda hogy korszerűbb vga legyen benne. Amúgy videó vágásra meg tervezésre használtam főként, a játék mellékes volt, ha meg már van erősebb vga akkor úgy voltam hogy kicsit tesztelgetem.=Privát üzenetre illik válaszolni!= \...Az élet értelme nem a létezés, hanem a létezés által megtett út...\
-
Moonwolf
senior tag
válasz MasterDeeJay #83539 üzenetére
Teljesítmény centrikusra van állítva alapból, az összes memória helyre mennek a ramok hogy az octa channel legyen meg, még ugyanannyi ram modult tudnék bele rakni de azzal csak a memória méretét növelném.
Az lepett meg hogy a dupla xeon proci jobban meghajtotta az 1 gigás HD5850 vga-t Guild Wars 2 alatt mint az első generációs i5 ös, úgy értem hogy több volt az fps egy picit!=Privát üzenetre illik válaszolni!= \...Az élet értelme nem a létezés, hanem a létezés által megtett út...\
-
Moonwolf
senior tag
válasz MasterDeeJay #83539 üzenetére
A feladatkezelőben ez melyik opció?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Ukrajnai háború
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ZIDOO médialejátszók
- Sorozatok
- Megteremtheti a megakézikonzol fogalmát a Tencent
- Facebook és Messenger