- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Billentyűzet gondom van
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LG LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
Aprósólyom #87057 üzenetére
Igen próbáltam a gput undervolztolva csökkentett órajelen . De ha 5500 megy a memória akkor a fent említett programok szemetel fagy . Csak memória órajel csökkentésre hajlandó szépen futni . De köszönöm esetleg memória táp áramkör . Amikor sok chipp dolgozik nem bírja az emelt órajelet . Nem tudom csak szerettem volna tudni mi a rossz GPU vagy memória . Ezt csak amolyan tartalék kártyának szántam a 1080 ti lightning mellé . Ha netán kell GPU vagy ilyesmi de mondom meg nem jön meg addig jatszogatok vele kicsit . Mondjuk O is csak dísz lesz .
Van egy pár vga-m mindig megy a cserebere . Nem bányászok csak gyűjtöm őket . Köszönöm lehet elküldöm valami szakihoz . Mert ha csak memória baj azt lehet orvosolni GPU az már bajosabb .
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged