- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
Aktív témák
-
gabo89
senior tag
Sziasztok!
Van egy HD3870 videókártyám, melyet Windows XP alatt használok. Az a problémám, hogy a CRT monitoromat csak 60Hz-en működteti, bármely felbontáson. Windows 7 alatt rendesen működik 85Hz-en. A másik CRT monitorom viszont az XP-n is rendesen működik.
Mi lehet a probléma? -
gabo89
senior tag
A biosban azt a pontot mindig auton hagytam. Nem néha beakad a játék, hanem mintha diavetítésbe menne, miután elkezdem a játékot, 5 perc után. Több mint féléve játszok vele, ilyen még nem volt. De mindegy, ha lesz nagyobb baja akkor gariztatom, kibírom. Lehet nem is a kártya hibája. Nem tudom.
-
gabo89
senior tag
Sziasztok!
Van egy problémám, gondoltam ide is beírom.
Szóval, tuningoltam a gépemet.
Konfig: e7300, ep43-ds3l, 2x2gb 800Mhz ram, ati 3870A szorzót 9-re, fsb-t 333-ra tettem. Pci-e frekit fixáltam 100-ra, memóriákat 800-ra szoroztam, feszültségek normálon.
Viszont a játékokban az élsimitás katasztrófa lett, aa nélkül, eddig nem volt ilyen.
Vissza állítottam a tuningot defaultra, de ugyan ez a helyzet. Mitől van ez?
Aktív témák
Hirdetés
- RTX 3080 10Gb GDDR6X Manli (Beszámítás)
- 3 hónapos Sapphire Pulse AMD Radeon Rx 7900 XTX 24 GB, 33 hó garanciával!!
- 27% Számla! Sapphire RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK
- Inno3D GeForce RTX 4090 24GB iChill X3 eladó
- Eladó GARANCIÁLIS ASUS RTX 3060 TI 8GB / MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING X 8GB LHR
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest