Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
egy kérdés:más is tapasztalt olyat,hogy a videokártya nem ismeri fel a monitort utángyártott vga kábellel?nekem van egy 22colos viewSonic monitorom,de sem a 4850,sem előtte az 1950pro nem volt hajlandó menni 1680x1050-ben normális megjelenitéssel,bal oldalon fekete csik,a kép összenyomva,a win nem lát monitortipust..gyári kábellel semmi gond.pedig az utángyártott kábelek közül is pl.az egyik Belkin nagyfelbontású monitorokhoz való kifejezetten,a másik Roline,de az is jobb képet adna,mint a gyári....úgy ugyanis megy a dolog,hogy a gépen menet közben cserélek kábelt,de csak az első restartig...és azt vettem észre,hogy az u.gy.kábeleken egy a leirás szerinti Test láb hiányzik,ez elvileg nem is kellene bele,és akárhány kábelt megnéztem,egyiken sincs bekötve,csak a gyárin.valakinek van 5lete,mit tegyek?
-
BandiHUN
veterán
válasz
athomi #13383 üzenetére
ez az,hogy én pont a 9600gt-n gondolkodom,nem ati-n,mint lejjebb irtam...de olyan karit akarok majd,ami nem eszi potyára a villanyszámlát,viszont azért ott is van,és nekem a 3850 kicsi,komolyabbat akarok.nem az ár számit,hanem hogy keveset egyen,ha nem kell 3d,arányaiban persze.a 9600gt tesztek alapján jobbnak tűnik,mint a 3870,ráadásul fogyasztásra is asszem...
-
BandiHUN
veterán
sajna a 3850 gyenge...a power play-t nem támogatja a 3870?azért előrelépni is akarok...
én úgy láttam,azért a 3850 azért sokkal gyengébb,mint az a trió,amit irtam,amik közül gondoltam választani.a proci nem gond,mert mivel black,szépen lehet játszani a szorzóval,de a vidkarit nem szeretném nagyon nyaggatni,főleghogy 10-15%-nál többet nemigen lehet húzni,meghát példányfüggő is a dolog.valami passziv 9600gt-n gondolkodom egyelőre saját ész alapján,de lehet le leszek hülyézve,mert az eszik sokat
-
BandiHUN
veterán
üdv!szeretnék videokártyát venni,de mindenképp aktuálisat(3870,8800gt,9600gt,stb...),viszont olyat keresek,aminek az idle teljesitményfelvétele kicsi,esetleg még szoftveres "antituninggal" is lejjebb lehet venni,mert keveset játszok,de sokat megy a gép,viszont ha gém van,kellene az erő is...kisebb karikban viszont nem gondolkodok,most 1950próm van,az eszik szépen sajna,de azért mivel oc,azért már nem megy olyan rosszul,de mindenképp szeretnék valami látványos előrelépést is....5letek?aki tud kártyák teljesitményeiről is jó,hiteles,mért teszteket,azt is megköszönném...
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest