Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• tizeske

tag

válasz joi29 #18738 üzenetére

Hitelesnek tartom az itt készült (http://prohardver.hu/teszt/ujabb_vga-cpu_parosok/parositasok_uj_szereplokkel.html) található tesztet, ha jól emlékszem nincs tuning benne, így érdemes egy kicsi ráhagyással vásárolni. Jó kérdés az is, hogy elbírja-e a régi táp az új VGA-t, illetve mi van, ha úgy dönt 3 hónap múlva, hogy kell egy nagyobb proci, hiszen a 4200+ helyére tehet 6xxx+, vagy phenon-t is, akkor újra vesz egy erősebb VGA-t.
    Szerintem úgy is a pénztárca dönt, nincs mindenki nagyon elengedve.
    Én személy szerint nem vennék 128 bites VGA kártyát, inkább 3850 vs. 3870.illetve az nvidiánál a 8800 GT, ami már nem küzd gyermekbetegségekkel.
    Röviden: egy még fejleszthető gépbe, ne az éppen aktuális, erejéhez nézz VGA kártyát.
    Arról nem is beszélve, hogy ha jól láttam, az eredeti kérdésben 1680x1050-es felbontás szerepel, feltételezem vagy egy jó 20", vagy 22" LCD monitorhoz kell, ami a mostani játékoknál bármelyik javasolt VGA-val szép képet mutat, de ne felejtsük el, hogy jövőre már lehet, hogy vissza kellene venni-e a felbontást, ami az LCD monitoroknál már Windows alatt is képminőségromláshoz vezet.
    Ha nem adod el a régi VGA-t, akkor az új karit viheted tovább akkor is, ha lehetőséged lesz konfigot cserélni.

Aktív témák