Keresés

Aktív témák

• dellfanboy

őstag

egyik napról a másikra ezt a hibaüzenetet kaptam meg mikor bekapcsoltam a laptopom:[link]
    probáltam letörölni az utorrentet de nem jártam sikerrel, lefuttattam (csökkentett módban is)több virusirtot, spyware progit eredmény nem változott. próbáltam uninstallálni csökkentett módban utorrentet ekkor se változott semmi...
    neten utána néztem a problémának, megcsináltam ami ide van irva de akkor se javult semmi.[link]
    sajna nincs netem a laptopomon (most asztaliról irok) mert sztem vmi gebasz van a win tuzfallal is [link] nem birom a win tuzfalat se be, se ki kapcsolni.
    mit tegyek? net nélkül még dolgozni se tudok....
    ha virusirtot letöltök majd pen drive-on átviszem a telepito exe-jét volt olyan amit még telepiteni se tudtam mert első lépésbe neten keresett frissítéseket ami ugye nekem nincs (net)...
    ötletek? tanácsok? találkozott már vki hasonlóval? :R

• dellfanboy

őstag

válasz laszlo168 #23294 üzenetére

terminátor program alatt mit értesz?? spyware terminator vagy vmi mást??

• dellfanboy

őstag

jó reggelt
    Van egy HP ProBook 4320s- noti nálam és a következő problémával állok szembe. Ha bekapcsolom a gépet akkor a win7 üdvözlő képernyője után egyszerűen bejön egy fekete háttér és nem csinál semmit a masina, nem hallom hogy a winchester kattogna vagy akármi is dolgozna ( de az egér-nél homokóra- kör van mindig win7). tegnap vártam vele 5 órát de semmi eredménye.
    Viszont ha csökkentett módba indítom el a gépet akkor tökéletesen mukodik, akár hálozattal, akár parancssorral. mi lehet a baj? lefuttattam már viruskeresőt, chkdsk, de semmi eredménye. az az igazság hogy ezt nem először csinálja multkor egy win reinstall segített..

• dellfanboy

őstag

lefutattam egy hd tune.t a laptopomra ezt az eredményt kaptam: mit tegyek h eltunjon a 3 piros szektor? miért szurke az utolso három?[link]

hd tune a merevlemez health-re ezt irja ki:
    HD Tune Pro: SAMSUNG HM320II Health

ID Current Worst ThresholdData Status
    (01) Raw Read Error Rate 100 100 51 6691 ok
    (02) Throughput Performance 252 252 0 0 ok
    (03) Spin Up Time 90 90 25 3130 ok
    (04) Start/Stop Count 100 100 0 156 ok
    (05) Reallocated Sector Count 252 252 10 0 ok
    (07) Seek Error Rate 252 252 51 0 ok
    (08) Seek Time Performance 252 252 15 0 ok
    (09) Power On Hours Count 100 100 0 235 ok
    (0A) Spin Retry Count 252 252 51 0 ok
    (0B) Calibration Retry Count 100 100 0 429 warning
    (0C) Power Cycle Count 100 100 0 176 ok
    (BF) G-sense Error Rate 100 100 0 50 ok
    (C0) Unsafe Shutdown Count 252 252 0 0 ok
    (C2) Temperature 57 40 0 852011 ok
    (C3) Hardware ECC Recovered 100 100 0 0 ok
    (C4) Reallocated Event Count 252 252 0 0 ok
    (C5) Current Pending Sector 99 97 0 34 warning
    (C6) Offline Uncorrectable 252 252 0 0 ok
    (C7) Ultra DMA CRC Error Count 200 200 0 0 ok
    (C8) Write Error Rate 100 100 0 3 ok
    (DF) Load/Unload Retry Count 100 100 0 429 ok
    (E1) Load/Unload Cycle Count 100 100 0 6127 ok

Health Status : warning
    szerintetek ez milért van? mi lehet a baj.
    még garis a gépem de nem szivesen adnám gariba mert akkor hetekig nélkülözhetem.,,

• dellfanboy

őstag

ráejtettem egy apró határidőnaplót a csodás laptopomra és olyan szerencsétlenül ért laptopot a napló hogy az egyik bill.-t kiütötte a helyéről. nevezetesen a backspace gombot. hogy kell normálisan visszailleszteni? pattintani? próbáltam de félek hogy túl erősen nyomom és kárt teszek vmiben, vagy pillanat ragasztóval? :(( ?

• dellfanboy

őstag

Nemrég vettem egy használt dell laptopot.
    tegnap bekapcsoltam és lefutattam a hd sentinelt a merevlemezre 75%-os health-et írt ki, ma megcsináltam újra most 99% mi lehet a hiba? samsung 320gb-s merevlemez van benne. Nem ismerem asztali gépembe prímán szolgált egy samu merevlemez. a laptop samsung merevlemezek milyen kategóriát képviselnek?
    Az akksi elég príma 2 órát símán kibír . otthon ha hálozatról használom kivegyem az akksit? vagy fölösleges mert azt mondták hogy már olyan modern hogy az akkut nem tölti folyamatosan?
    dell inspiron 1545-öm van. amugy.
    halottam olyat hogy a dell honlapján service tag alapján elküldik a driver-cd-ket. ez ingyenes? hol találom? mert csak a warranty check-et találtam még meg.

Aktív témák