- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen processzort vegyek?
Aktív témák
-
bigh
csendes tag
válasz
szatocs #1368 üzenetére
hát ez furi.. pl itt egy noti ami jóval olcsóbb [link] 204k plusz ha 3 év gari kell rá az még 30 és ez pl már alapból játszható állapotu
pl.: dark messiah might and magic, elender scroll of oblivion, és még a jó öreg wow is simán fut rajta... ha megnézed az első kettőt azért egyik sem a leg gagyibb gépigényü.
ezt azért merem ilyen biztosan állítani mert nekem most egy ilyen notim van és abszolút meg vagyok vele elégedve... bár az akkumulátor hagy némi kívánnivalót maga után.
[Szerkesztve] -
bigh
csendes tag
válasz
lordjancso #1364 üzenetére
igen ez nagyjából azt jelenti bár laptopba szerintem csak nagyobb processzor igényű alkalmazások tartós használatakor jelentkezik a különbség. hisz ez is alacsony teljesítményen megy míg nincs rá szükség...
talán még egy jó tanács ne is keress normális vga-s kártyát mert ennyi pénzért nem nagyon raknak bele olyata memó meg ugyebár bővíthető
-
bigh
csendes tag
válasz
lordjancso #1362 üzenetére
hali.
ha ár/értékről beszélünk nem igazán kerülhet szóba egyik noti sem ebben az árkategóriába... mindenesetre [link] szerintem pl. ez egy elég jó kis masina ennyi pénzért. arról nem is beszélve hogy 140k körül normális asztali pc-t se kapsz miből gondolod, hogy notit igen? -
bigh
csendes tag
hát lehet...
bár elég nagy butaság hisz ha már tudtak ilyet cyinálni pic-os ba akko pci-e be már szinte nem is kihívás...legalábbis amennyire én tudom ill értek hozzá(ami kb nulla
)
vagy az is lehet hogy még nem csináltak...
végülis a nyár végéig nem égető de szeptembertől már nagyon fog majd kelleniés nem akarom hogy úgy nézzen ki szegény mint egy átkozott karácsonyfa
-
bigh
csendes tag
hali.
Jelentem amit figyelmembe ajánlottál kari az nagyon szupi és jó is lenne csak egy kicsit elnéztema dolgokat. ugyanis nemmini-PCI port van a notimba hanem hanem mini-PCI Express.
Szóval ha valaki esetleg egy ugyanilyen csodás kis karit találna csak épp az utobb említett csatolófelülettel azt nagyon imádnám...
köszike -
bigh
csendes tag
válasz
BluEyes #1291 üzenetére
hali.
Bocsi, hogy beleszólok de csak most olvastam vissza. A meglévő üres területet windows alol is lehet formázni. sajátgépre jobb klikk-->manage(vagy magyarnál kezelés)-->valahol a baloldali ágban van egy olyasmi dolog hogy lemezkezelés vagy ilyesmi.-->azon bellül csak jobbklikk az üres területre és creat vagy létrehozás vagy ilyesmi. defaultban az is a maximumra hozza létre a particiót.
szóval grafikus felületről is megoldható.
de tényleg bocsi a közbeszólásért. -
bigh
csendes tag
válasz
Doris Lune #1289 üzenetére
hali.
keress valami jól és egyszerüen használható particionálo programot. pl.: partition magic azzal könnyedén lekicsinyítheted a most meglévő particiódat és a fenmaradó üres helyen létrehozhatsz egy ujjat
nagyjábol ennyi... tudom ez most nagyon egyszerüen hangzott.. sajna abban nem tudok segíteni honnan tudsz ilyen egyszerü és jó particionálót letölteni. mert a jórészük elég szép summát kostál.
ha nem segítettem semmit bocsa hogy belekotyogtam -
bigh
csendes tag
válasz
skullman00 #1287 üzenetére
hali.
ATI driver [link] itt csak kövesd a varázslót
talán attól szaggathat hogy sok más fut és tulterheli a masinát.. vagy ami még elég valószínű hogy a default felbontást hagytad a másodlagos kijelzőn ami kb.: 640x480 és a tul nagy különbséget nem kezeli túl jól a rendszer... próbáld ugyan azt a felbontást mindkettővel. talán az segít
no pá -
bigh
csendes tag
hi. Az a helyzet hogy én linuxot használok tehát ijen ugyis lehet hozzá drivert fabrikálni dologba nem szivesen megyek bele. Az ár pillanatnyilag nem szempont mert egy olyan fullos karira lenne szükségem amivel különböző hálótatokat (más és más titkosítás) tudok tesztelgetni... egyébként mivel nem nagyon találtam mást holnap beugrok hozzájuk s megpróbálom megbeszélni, hogy hagy próbálja ki mielött megvenném...
Egyszóval nem szeretnék úgy járni mint az utánnam szóló
ami pedig azt a picimacis karit illeti nekem mandi 2007-el tökéletesen ment (eth3), sőt még wifit is tudtam vele osztani -
bigh
csendes tag
hi.
Köszi a választ. Igen valami ilyesmi dolgot keresek.Bár az msi oldalán [link] én azt olvastam hogy ez kizárolag pár tipusu msi notihoz jó.
De azért biztos ami biztos felhívom őket ha lehet s megkérdem hátha tudnak kicsit bővebb infót adni. (bár ezt majd csak hétfőn.)
Kérdésedre a válasz: hogy miért pont atheros... egyszerü mert pl azt támogatja legjobban kismet
Szóval ha esetleg valaki más is tud valami hasonlóan szuper kis jószágot szivesen venném -
bigh
csendes tag
hali sziasztok.
Lenne egy aprócska problémám....szeretném lecserélni a laptopomba lévő minipci-os wifi kártyát. Szeretnék egy jobb minőségű mondjuk atheros chip-es kártyára, amibe lehetőleg bluetooth is van.
Szóval a problémám az hogy nem nagyon találtam eddig ilyen kártyát sehol. Szóval ha esetleg tud valaki ilyen kártyát vagy, hogy hol lehet esetleg ilyen cuccot beszerezni az írja már meg nekem.
előte is köszi.
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Motoros topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- HP Zbook Studio G7 i7 10850H / 32GB / 512GB / 3840x2160 felbontás!!!
- 2022 MacBook Air 13" / M2 / 8GB RAM / 256GB SSD ezüst magyar bill.
- Makulátlan Állapotú Acer Predator Helios Neo 16 Gamer Laptop 34hó garanciával
- Eladó egy kifogástalan állapotú MacBook Pro (Retina, 13 hüvelykes, 2015 eleje)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest