Aktív témák
-
GIJoe
addikt
válasz
Tommmmka #25778 üzenetére
Nem akarok okoskodni, de lesd meg hogy a legújabb driverek vannak e fenn...
+ drivercheckker pl., aztán 1 újrapasztázás... szerintem a szervizbe nem fognak vele hosszú órákat bajlódni hogy kijöjjön a hiba, már jártam szakszervízbe ahol nem futtatták a memtesztet akár 6-7 óráig hogy kijöjjön a gond, ha van -
Antibazsi
aktív tag
válasz
Tommmmka #3118 üzenetére
Az adatlapomon fenn van.F-S xi1546.
xedos
e ha a memória chip lenne hibás és csak akkor jönne elő ez ha éppen azt használja akkor miért nem rögtön hal meg?Miért csinálja ezeket a végtelen vonalakat előtte?De ha elkezdem a játékot,rögtön még nem csinálja ezt csak egy pár perc után.És szerintem ha max felbontásban,minden fullon van már játék indításakor tele vannak irva a memóriák nem?
-
pootytang
tag
válasz
Tommmmka #3097 üzenetére
Szerintem az msi és az acer között érdeme választanod! Az msi mellett szól a 2 év gari de az acer-nek a 2Ghz-es amd procija gyorsabb az msi 1,8-asáná! Ha a multimédiát nézzük akkor az msi hd 2600-asa rendelkezik hdmi-csatlakozóval ami egy arra alkalmas tv-hez jól jöhet. én az acer-t választanám mert szerintem a 8600-os vga egy kicsivel jobban teljesit a játékoknál és a procija is erösebb meg nekem is van egy acer notebookom 1 éve használom és meg vagyok vele elégedve,eddig semmi hibája nem volt.......meg ha a designe-t nézzük én nem vagyok oda az msi lángnyelves festéséért
-
Peet210
őstag
válasz
Tommmmka #3088 üzenetére
Itt egy teszt az AMD Turion64 X2 TL-50-ről Core Duo T2300 procival összehasonlítva
Aktív témák
- HP Zbook Studio G7 i7 10850H / 32GB / 512GB / 3840x2160 felbontás!!!
- 2022 MacBook Air 13" / M2 / 8GB RAM / 256GB SSD ezüst magyar bill.
- Makulátlan Állapotú Acer Predator Helios Neo 16 Gamer Laptop 34hó garanciával
- Eladó egy kifogástalan állapotú MacBook Pro (Retina, 13 hüvelykes, 2015 eleje)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest