Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Coyote2000
őstag
válasz atti1848 #16078 üzenetére
www.speedshop.hu
www.gigatel.huitt is lehet szerencsed:
www.vatera.huvegszukseg eseten: [link]
ha 6120 classic, akkor: speedshopban es gigatelben is talalsz.
[ Szerkesztve ]
-
Mosanke
senior tag
válasz atti1848 #24704 üzenetére
Szia!
Én is az E-Ditált javaslom mert korrekt csapat.
Én úgy vettem ezt a kábelt magamnak, hogy besétáltam a helyi Samsung Szervizbe, ami egyben bolt is és ott megvettem. Akkor éppen az itteni E-Digital boltban nem volt, csak megrendelésre ami 4 nap lett volna. Nekem meg azonnal kellett a kábel.
Egy előzetes rátelefonálást megéri elereszteni a helyi szervizbe ha található Nálad, ahol laksz ilyen szerviz. Az E-Digital ára is jó árban van érte egyébként.
Samsun Szervizek listája.[ Szerkesztve ]
-
fuximaxi
senior tag
válasz atti1848 #29690 üzenetére
Ne vegyen mindenféle gsm boltos, EU garis készüléket. Amúgy a kérdésedre válaszolva inkább ne állj neki otthon magyart pakolni rá, mert 99%, hogy nem sikerül.
Javasolnám az edigital és egyéb nagy műszaki áruházakat, ahol megbízhatóan gyártói garanciás készüléket tud vásárolni.
Amúgy ehhez mit szólsz? Kislánynak szerintem nem rossz választás.
[ Szerkesztve ]
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
quailstorm
nagyúr
válasz atti1848 #31952 üzenetére
Csak és kizárólag a támogatott típusokhoz, azt meg az ini fájl kiválasztása menüpontban nézheted meg. A többihez már Phoenix kell, meg ami symbianos, ahhoz is.
(bocs hogy konkrétumot nem tudok mondani, pont linuxon vagyok..., de azért megtalálod az ini-s cuccot szerintem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kriptovaluták és az adózás
- Wise (ex-TransferWise)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szemüveges topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- eBay
- Hobby elektronika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest