- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Novemberi hardverkavalkád
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zombinyul
addikt
válasz Brianiac #17237 üzenetére
Szia!
Ilyesmit még sosem csináltam,béna vagyok hozzá Maximum haverral hétvégén nekilátunk,ő profi az ilyesmiben.A menüben nincs leírva a szoftver verzió,így a szervíz menüben néztem meg.R1L002-es a szoftverem.A leg egyszerűbb megoldás az lenne,hogy most veszek egy micro kapcsolót bele,és berakatom.Csak úgy stílusosan De addig valóban minden megoldás jól jöhet Olvasgatni pedig neki állok,hátha nem leszek túlságosan LOW,-amit persze kétlek.
A segítségedet pedig nagyon szépen köszönöm!
Üdvözlettel:AndrásHonor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
zombinyul
addikt
válasz Brianiac #17245 üzenetére
Tényleg nagyon köszi a segítséget,rendes tőled
Valóban nagyon sok ez így nekem,szerencsére találtam mikrokapcsolót(igaz bontottat,de tökéletesen üzemelőt) 500 Ft-ért.Postával együtt 1000 Ft alatt kijön.Szerintem megéri.Már csak be kell rakatni,nem szeretek forrasztgatni Nem tudom mennyi lehet boltban,bár egy 80 km-re lakó fórumtársat találtam,aki beszereli,csak akkor ugye ott van még az útiköltség...Na de sebaj,majd megpróbálkozunk haverral a szoftveres oldalról,hátha.Próba cseresznye Azt nem tudod véletlen,hogy legalább a szoftver frissítést hogy csináljam meg?Mert ugye az adat kábelt nem ismeri fel(vagy a frissítő progi alapból felismeri a kábelen keresztül,minden egyéb program nélkül)...Mert SEUS-os frissítést sokszor csináltam még,de így kcisit szünetel a dolog,majd holnap meg próbálkozom vele,de ha nem sikerál,jó lenne tudni hogyan kell csinálni Ahogy elnézem te meg értesz a dologhoz.
És köszi még egyszer a segítséget![ Szerkesztve ]
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
zombinyul
addikt
válasz Brianiac #17258 üzenetére
Pont holnap megyek Szolnokra
Csak reggel,és a vasútállomástól nem messze levő tescoba megyek apámhoz.Szóval nem tudom...De nincs olyan messze,Ceglédre járok suliba,szóval szoktam Szolnokon járkálni Igaz,nem messze a vasútállomástól csak.Onnan messze vagy koliba?Ceglédtől nem kerül sokba az uti költség,nekem annyit megér.A segítségért mennyit kérnél?
Mert nekem a többi elég magas szoftver piszkálásban
Viszont a telefonom nem szolgáltatós,teljesen original
És tényleg a legfrissebb.Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
-
runner 125
nagyúr
válasz Brianiac #18535 üzenetére
Jah, ki kell próbálni egy másik ROM-mal. XDA forumon nézzetek szét, van rá egy rakat, de talán még magyarított változat is.
Dia-m nem volt, de szvsz ott is külön lehet már az SPL-t cserélni. Ha lecserélitek a gyári (könnyen megeshet, h 1.2-es) SPL-t egy Hard SPL-re, akkor meg fog szűnni az Orange logó, illetve minden ROM-ot (1.2 és 3.5 SPL-űt) fel lehet rá tolni.
Ha azok után sem javul, szerviz.Nézegessetek XDA-n
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz Brianiac #18537 üzenetére
Nem volt egyértelmű, h hol van az Orange logó.
Ha indításkor nincs benne, akkor valszeg már le lett cserélve az SPL, így ROM frissítéskor sem lesz újra függő.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Lenry
félisten
válasz Brianiac #18778 üzenetére
szóval akkor ez mégis csak előfizetés... csak kicsit más formában.
a telefonom egy Nokia E50, sajna nem 3G-s, úgyhogy vagy modemet kell vennem, vagy egy 3G-s telefont.
itt azt írják erre az USB-s vacakra, hogy 21ezer. ez sok...
ennyiért veszek egy 3G telefontletölteni meg nem fogok, azt tudok a cégnél is, ahol dolgozni fogok...
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
addikt
válasz Brianiac #18928 üzenetére
A probléma észlelése után, odaadtam egyik T-mobilos ismerősömnek, és a szervízben megnézték, tegnap kaptam meg, szoftverfrissítést csináltak rajta, bár ezenkívül lehet csináltak mást is, nem tudom, én csak ezt vettem észre.
Értelmezed is amit olvasol, vagy?...
Jó szerencsét!
-
Redcaster
őstag
válasz Brianiac #19109 üzenetére
Megpróbáltam amit mondtál, viszont amikor azt mondja, hogy vegyem ki az akkut a telefonból, majd helyezzem vissza, és csatlakoztassam a telefonhoz az USB kábelt és közben nyomjam a C-t, akkor még mindig az a probléma áll fent: Nem ismerhető fel.
Telefonon nem lehet valami szoftverfrissítés után nézni? Mert ez így, hogy a telót a gépre kell csatlakoztatni az nem fog összejönni -
Redcaster
őstag
válasz Brianiac #19116 üzenetére
A telefon nem kapcsolt be, hanem csak a kijelzője világított. Amikor pedig nyomtam a C-t, akkor kiírta, hogy a telefon szolgáltatásai nem érhetőek el, v vmi ilyesmi Megnéztem a telefonon a szoftverfrissítést, de azt írta, hogy a legfrissebb szoftver van telepítve rá, szóval nem hiszem, hogy ezzel lehetne valamit kezdeni
-
addikt
válasz Brianiac #20722 üzenetére
Vannak furcsa dolgok az életben, ma egyik ismerősöm 9-szer küldte el ugyan azt az üzenetet, miután nekem az egyik SMS-kétszer ment el az egyik címzettnek. Így az ünnepi felfordulásban gyakran lehidalnak a szolgáltató szerverek. Persze nem fogják az orrunkra kötni, hogy túl vannak terhelve. Próbáld ki éjszaka, vagy az ünnepek után, ha akkor is jelentkezik a probléma, akkor nagyon valószínű, hogy a te rendszereddel lesz a hiba.
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
sunahunter
senior tag
válasz Brianiac #27630 üzenetére
Megtalálásban ne bízzatok, IMEI alapján a rendőrségi feljelentés dukumentumaival a szolgáltatónál kell kezdeményezni a készülék letiltását. Ha független, mindegyik szolgáltatóhoz külön kell elmenni. A rendőrség csak különösen nagy kárt okozó csalásoknál, rablásnál, gyilkosságnál, stb. méreti be a készüléket. Ilyen esetben nem sajnos.
A törlesztést fizetni kell, különben a szerződés alapján bírósági úton végrehajtó által le fogják vonni az aláírótól, inkasszálják a bankszámláit, lefoglalgatják a nevén lévő dolgokat, autót, házat, a végrehajtandó összeg mértékétől függetlenül. Az a gyakorlat, hogy egy snassz 30ezres tartozás miatt is mindent lefoglalnak papíron, majd mikor megtérült a követelés, feloldják a zárolásokat. Szóval fizetni kel.
-
kiskaktusz
addikt
válasz Brianiac #29367 üzenetére
Ha nincs tartozék, sem papírok és gyanúsan olcsó, akkor vélhetően lopott.. Ne vedd meg, mert hozzájárulsz a vásárlással a telefonlopáshoz, plusz, ha esetleg nyomozna a rendőrség és nálad találnák meg, lefoglalnák és buknád a pénzmagod.
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
kiskaktusz
addikt
válasz Brianiac #29369 üzenetére
Hogy hitelesebbnek tűnjön.. Gondolom szintén lopott, vagy hamis személyivel és lakcímmel írta volna. Az még oké, hogy kidobja a dobozt, vagy a papírt, ha "úgy is lejárt a gari", de a töltőre és a fülesre tudsz más magyarázatot? Volt egy ilyen mém még valamikor az interneten, hogy a "lpott telefonhoz nem jár füles" meg ugyebár a "cigányhifi"
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Opel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest